Χριστόπουλος: «Να φέρουμε τον τίτλο στον κόσμο της ΑΕΚ»

Χριστόπουλος: «Να φέρουμε τον τίτλο στον κόσμο της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Futsal Γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ώρα τελικού για τη Γυναικεία ομάδα Futsal της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το Σάββατο (14/05, 20:30) στο Α.Κ. Φυσίαθλον της Παλλήνης τον Ατρόμητο με στόχο την επιστροφή στο θρόνο.

Στο μεγάλο τελικό του Final Four του Women’s Futsal Championship, οι «κιτρινόμαυρες» θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τον τίτλο, ο οποίος θα είναι ο 2ος στην ιστορία της ομάδας, στις 3 διοργανώσεις που έχουν γίνει.

Ο Χρήστος Χριστόπουλος έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, καθώς καμία δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» δήλωσε στο aek.gr: «Η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες της και στο Πρωτάθλημα Futsal. Στους Τελικούς δεν υπάρχουν φαβορί, όποια ομάδα βγάλει πάθος και ψυχή θα κερδίσει. Γνωρίζουμε την ιστορία του αντιπάλου μας, αλλά θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου. Οι αθλήτριές μας παίζοντας για πρώτη χρονιά ποδόσφαιρο σάλας, έδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται στον τελικό και θα κάνουν ό,τι καλύτερο για να φέρουν το Πρωτάθλημα στον κόσμο της ΑΕΚ».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X