ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ούτε για τη φιέστα δε μαζεύονται - Προσκλήσεις σε μαθητές και γονείς του Δήμου Πειραιά

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ούτε για τη φιέστα δε μαζεύονται - Προσκλήσεις σε μαθητές και γονείς του Δήμου Πειραιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να γεμίσει το Καραϊσκάκη στη φιέστα του πρωταθλήματος: Μοιράζει προσκλήσεις σε μαθητές με γονείς όλων των σχολείων του Πειραιά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και την απονομή που θα ακολουθήσει.

Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν τη φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το σαββατιάτικο (14/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση προκειμένου να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το γήπεδο και να δώσουν χαμόγελα σε μικρούς φίλους της ομάδας.

Συγκεκριμένα η πειραϊκή ΠΑΕ απέστειλε προσκλητήριο – μέσω του Δήμου Πειραιά – σε όλα τα σχολεία του Πειραιά για να δώσουν το “παρών” στο «Γ.Καραϊσκάκης» μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.

Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει:

«Αξιότιμοι Γονείς, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια-προσκλήσεις σε γονείς-μαθητές για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη, Σάββατο 14-5-2022 και ώρα 20:00 για την γιορτή-φιέστα που θα ακολουθήσει με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι το πρωί της 11-5-2022 το αργότερο, αν επιθυμείτε να λάβετε εισιτήρια».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X