
Κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να γεμίσει το Καραϊσκάκη στη φιέστα του πρωταθλήματος: Μοιράζει προσκλήσεις σε μαθητές με γονείς όλων των σχολείων του Πειραιά για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ και την απονομή που θα ακολουθήσει.
Οι Ερυθρόλευκοι θα κάνουν τη φιέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το σαββατιάτικο (14/5) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προχώρησαν σε μία αξιέπαινη κίνηση προκειμένου να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο το γήπεδο και να δώσουν χαμόγελα σε μικρούς φίλους της ομάδας.
Συγκεκριμένα η πειραϊκή ΠΑΕ απέστειλε προσκλητήριο – μέσω του Δήμου Πειραιά – σε όλα τα σχολεία του Πειραιά για να δώσουν το “παρών” στο «Γ.Καραϊσκάκης» μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους.
Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει:
«Αξιότιμοι Γονείς, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια-προσκλήσεις σε γονείς-μαθητές για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη, Σάββατο 14-5-2022 και ώρα 20:00 για την γιορτή-φιέστα που θα ακολουθήσει με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι το πρωί της 11-5-2022 το αργότερο, αν επιθυμείτε να λάβετε εισιτήρια».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Αν διαβάζουμε σωστά τον Αλμέιδα…
- Γι’ αυτό κράτησε ο Μελισσανίδης τον Μάνταλο στην ΑΕΚ!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Πάνος Λούπος: «Ο Μάνταλος, ο Κορομηλάς και ο Καλτσίδης» (VIDEO)
- Ο Κονέ έδειξε ότι συνεχίζει στην ΑΕΚ



Φώτης Σπύρος: «Έχω βιώσει ρατσισμό για τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις»

Έφτασε στην Αθήνα ο Μπιλ Γκέιτς – Διακοπές στα ελληνικά νησιά και επενδύσεις

Λίλεστρομ: Χαμός στην κερκίδα μετά από γκολ σε ντέρμπι – μίσους!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η δυνατή Ελλάδα ενοχλεί την Τουρκία – Όσο απειλεί τόσο εκτίθεται (VIDEO)

Τζόκοβιτς: «Δεν κρατάω κακίες, θα ήθελα να ξαναπαίξω στην Αυστραλία»