Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ο Αραούχο στην αποστολή της ΑΕΚ για Χαριλάου!

Επιβεβαίωση enwsi.gr: Ο Αραούχο στην αποστολή της ΑΕΚ για Χαριλάου!
Photo Credits: INTIME

Ο Σέρχιο Αραούχο στην αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη - Επιβεβαίωση enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο τα κατάφερε και μπήκε στην αποστολή για το ματς… τελικό κόντρα στον Άρη αύριο στο Χαριλάου.

Ο Αργεντινός άσος που έχει βαλθεί να τους τρελάνει όλους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα και μέρος του προγράμματος της ομάδας. Έτσι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τον συμπεριέλαβε κανονικά στο πολύ σημαντικό αυριανό παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την έξοδο στην Ευρώπη.

Με αυτόν τον τρόπο ο τεχνικός της Ένωσης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του enwsi.gr που από νωρίς σας ενημέρωσε οτι ο Αραούχο σφίγγει τα δόντια και φωνάζει… παρών στην αποστολή για το Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός στράικερ της ΑΕΚ, υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στις 28 Απριλίου και όλα έδειχναν πως θα χάσει τα τελευταία 5 ματς της σεζόν. Ωστόσο τόσο ο ίδιος όσο και το τιμ των φυσιοθεραπευτών στην ομάδα έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ο «Τσίνο» έχει αποδείξει πολλάκις την αγάπη του για την ΑΕΚ και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή ήθελε πολύ να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και λίγα λεπτά στο ματς αν αυτό καταστεί εφικτό.

Ο Αργεντινός άσος, έλεγε στο ιατρικό του Δικεφάλου ακόμα και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό «δέστε με να μπω να παίξω». Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μπορούσε να ρισκάρει κανείς μιας ενδεχόμενη υποτροπή του. Το ταξίδι του «Τσίνο» στη Θεσσαλονίκη είναι σίγουρο πάντως καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα τιμηθεί από τη δομή «Εις το όνομα του Άλκη» για την στάση του μετά τον θάνατο του νεαρού φίλου του Άρη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Όσον αφορά στους υπόλοιπους οι Ογκνιεν Βράνιες και Ντάρκο Γέβτιτς έκαναν θεραπεία, ο Αντρέ Σιμόες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος γυμνάστηκε ατομικά.

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.00) εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη για τα Play-Offs.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X