Ακόμα και τώρα φοβούνται την ΑΕΚ- Γελάει ο κόσμος με τη νέα «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα για Λέμος!

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης καταγράφει τη νέα «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα που προκαλεί γέλιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λένε πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί, ωστόσο στον Ολυμπιακό φαίνεται πως ή έχουν πολύ θράσος ή κοντή μνήμη. Μάλλον και τα δύο. Πραγματικά γελάει ο κόσμος με τη νέα «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα που αφορά στην τιμωρία του Πάτρικ Λέμος.

Ακόμα και τώρα αντί να ασχολούνται με την ομάδα τους που προηγείται στους τελικούς, «καίγονται» για την ΑΕΚ και για το αν θα παίξει ο Λέμος στον τρίτο τελικό. Η τιμωρία του Λέμος είναι ακριβώς αυτή που προβλέπεται, όπως έγινε φυσικά και με την υπόθεση του δικού τους παίκτη, του Μοντόρο, ο οποίος για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική με αναστολή. Και μάλιστα αυτό ακριβώς το δεδικασμένο χρησιμοποίησε ο Αλέξης Αλεξίου στην εκδίκαση της υπόθεσης Λέμος! Το σκάνδαλο σε αυτή την περίπτωση δεν αφορά την ΑΕΚ αλλά στο γεγονός πως η υπόθεση του Μοντόρο εκδικάστηκε δύο μήνες μετά το συμβάν για να προλάβει να αγωνιστεί κανονικά με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ενώ στην περίπτωση του Λέμος κλήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα. Και μπορεί στον Ολυμπιακό να έχουν επιλεκτική μνήμη αλλά ευτυχώς η δική μας δεν μας έχει εγκαταλείψει. Το μοναδικό σκάνδαλο που υπάρχει στο χώρο του χάντμπολ είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία και αυτό οφείλεται και στη μεγαλοψυχία της ΑΕΚ.

Ο Ενωσίτης

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X