«Ο Αντετοκούνμπο πάει για δεύτερος πάουερ φόργουορντ στην ιστορία πίσω από Ντάνκαν»

«Ο Αντετοκούνμπο πάει για δεύτερος πάουερ φόργουορντ στην ιστορία πίσω από Ντάνκαν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση στο πάνθεον του ΝΒΑ διεκδικεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σύμφωνα με τον Κέντρικ Πέρκινς. Ο παλαίμαχος σέντερ θεωρεί πως ο Greek Freak είναι… καθ’ οδόν για να γίνει ο δεύτερος καλύτερος πάουερ φόργουορντ της ιστορίας, πίσω μόνο από τον πέντε φορές πρωταθλητή Τιμ Ντάνκαν.

«Πρέπει να αρχίσουμε να εκτιμούμε το μεγαλείο του Γιάννη. Η εμφάνιση που έκανε στο τελευταίο ματς θύμισε Λεμπρόν. Το να πηγαίνεις σε ένα εχθρικό περιβάλλον χωρίς έναν από τους παίκτες-κλειδιά όπως ο Μίντλετον και να βάζεις 40 πόντους και αυτό το μεγάλο τρίποντο, είναι μεγάλη υπόθεση. Μιλούσαμε για το τι δεν μπορεί να κάνει ο Γιάννης, μιλούσαμε για τις βολές που χάνει και βλέπουμε τι κάνει τώρα. Έβαλε ένα μακρινό σουτ που δεν θα έπαιρνε καν πέρσι. Έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε για τον δεύτερο καλύτερο πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών πίσω από τον Τιμ Ντάνκαν, αν συνεχίσει έτσι», τόνισε.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X