Η Ευρυδίκη Γούση στο ΟΠΑΠ Game Time για το κρίσιμο ματς του Άρη με την ΑΕΚ

Η Ευρυδίκη Γούση στο ΟΠΑΠ Game Time για το κρίσιμο ματς του Άρη με την ΑΕΚ

Τι βλέπει για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας Τσέλσι-Λίβερπουλ και τη μάχη της Μίλαν με την Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης και η ΑΕΚ δίνουν «τελικό» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, το Σάββατο (20:00) στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί την Ευρυδίκη Γούση.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναλύει το πιο κρίσιμο παιχνίδι των play off της Super League και εξηγεί ποια είναι τα πλεονεκτήματα των δύο αντιπάλων και ποια ομάδα πιστεύει ότι έχει το προβάδισμα για τη νίκη.

Μιλάει ακόμα για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Τσέλσι-Λίβερπουλ, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο (18:45) στο Wembley και την κυριακάτικη αναμέτρηση (19:00) του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην πρωτοπόρο και φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Μίλαν και την Αταλάντα, η οποία παλεύει για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X