ΑΕΚ: Όλοι στο ΟΑΚΑ - Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

ΑΕΚ: Όλοι στο ΟΑΚΑ - Τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Δείτε πως μπορείτε να πάρετε ένα εισιτήριο για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δίνει την Τρίτη τον τελευταίο αγώνα για αυτή τη σεζόν με στόχο να είναι και το ματς που θα «κλειδώσει» την έξοδο στην Ευρώπη.

Κόντρα στον Ολυμπιακό στις 20:00 της Τρίτης άπαντες πρέπει να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να στηρίξουν για τελευταία φορά φέτος τους «κιτρινόμαυρους». Ένα παιχνίδι που ίσως είναι ιστορικό μιας και θα αποτελεί τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο πριν την επιστροφή στο σπίτι σχεδόν 20 χρόνια μετά!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο για το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-22, ΑΕΚ – Ολυμπιακός, την Τρίτη 17/05 στις 20:00 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ

Θύρες 3, 33: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρες 7, 11, 13: 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9: 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 29: 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα επισήμων: 100€ (Παιδικά 40€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P0 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι από 4 έως και 17 ετών.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά.

– Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος για τα παιδιά στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

– ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ θα λειτουργήσει ως help desk το εκδοτήριο απέναντι από τη θύρα 9 (από τις 18:00 έως την έναρξη του αγώνα), για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι φίλαθλοι (όχι για πωλήσεις εισιτηρίων).

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X