Κόντε σε Αρτέτα: «Είναι καλός προπονητής, αλλά παραπονιέται πολύ» (VIDEO)

Κόντε: «Μένω στην Τότεναμ, δεν σκέφτηκα να παραιτηθώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέση σχετικά με τη κριτική του Μικέλ Αρτέτα, για την απόδοση του διαιτητή πήρε ο Αντόνιο Κόντε που ζήτησε από αυτόν να σταματήσει να παραπονιέται.

Η Τότεναμ επικράτησε με 3-0 της Άρσεναλ στο ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου, σε αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» Αντόνιο Κόντε, σε δηλώσεις που έκανε μετά το φινάλε του αγώνα προέτρεψε τον ομόλογο του της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, να σταματήσει να παραπονιέται για την διαιτησία και να επικεντρωθεί στη δική του ομάδα.

«Ο Αρτέτα είναι πολύ καλός προπονητής. Αλλά μόλις ξεκίνησε σε αυτή τη δουλειά και νομίζω ότι τον ακούω να παραπονιέται πολύ. Πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στην ομάδα του και να μην παραπονιέται τόσο πολύ. Η κόκκινη κάρτα για μένα ήταν ξεκάθαρη. Μην ξεχνάτε ότι κόντρα στη Λίβερπουλ δεν είπα τίποτα για αυτό που έγινε με τον Φαμπίνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός πρώην τεχνικός των Ίντερ και Γιουβέντους εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίθεση στην εκτίμηση που έκανε ο Βάσκος προπονητής των «κανονιέρηδων».

Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα και αναφερόμενος στην διαιτησία ανέφερε τα εξής: «Είναι ντροπή, καταστράφηκε ένα όμορφο παιχνίδι. Δεν θέλω και δεν μπορώ να σας πω για τη διαιτησία, μπορείτε να φωνάξετε τον ρέφερι και να εξηγήσει όσα πρέπει μπροστά στην κάμερα».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X