Ελπίδες να μπει ο Αραούχο αποστολή για Χαριλάου!

Αραούχο: «Μόνο απολαμβάνουμε μαζί» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Καλύτερα από το αναμενόμενο πηγαίνει η αποθεραπεία του Σέρχιο Αραούχο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τρέχει» να προλάβει το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν ο Σέρχιο Αραούχο!

Ο Αργεντινός στράικερ της ΑΕΚ, παρ’ ότι υπέστη θλάση στον αριστερό προσαγωγό στις 28 Απριλίου και όλα έδειχναν πως θα χάσει τα τελευταία 5 ματς της σεζόν, φαίνεται πως έχει ελπίδες να βρεθεί στην αποστολή της Ενωσης για το ματς με τον Αρη. Και αυτό διότι ο ίδιος και το τιμ των φυσιοθεραπευτών στην ομάδα κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια.

Ο «Τσίνο» έχει αποδείξει πολλάκις την αγάπη του για την ΑΕΚ και σε αυτή την κρίσιμη στιγμή θα ήθελε πολύ να είναι δίπλα στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και λίγα λεπτά στο ματς αν αυτό καταστεί εφικτό.

Βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο, για το αν μπει αποστολή ο Αραούχο. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει… δίψα να δώσει ό,τι μπορεί για την ομάδα έτσι ώστε να εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το αν μπει ή όχι θα αποφασιστεί σήμερα το μεσημέρι, όταν τελειώσει και η προπόνηση και ανακοινωθεί η αποστολή της ΑΕΚ για το μεγάλο παιχνίδι στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη.

Ο Αργεντινός άσος, έλεγε στο ιατρικό του Δικεφάλου ακόμα και πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό «δέστε με να μπω να παίξω». Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως θα μπορούσε να ρισκάρει κανείς μιας ενδεχόμενη υποτροπή του. Το ταξίδι του «Τσίνο» στη Θεσσαλονίκη είναι σίγουρο πάντως καθώς πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα τιμηθεί από τη δομή «Εις το όνομα του Άλκη» για την στάση του μετά τον θάνατο του νεαρού φίλου του Άρη στις αρχές Φεβρουαρίου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X