ΑΕΚ για τον Κριχόβιακ: «Ό,τι μπορούμε για να μείνει μαζί μας»

«Η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση που ο Κριχόβιακ δεν θα μπορεί να αρνηθεί»
Photo Credits: INTIME

Ξεκάθαρη ήταν η ΑΕΚ στον μάνατζερ του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα… ρέστα της είναι αποφασισμένη να δώσει η ΑΕΚ στον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για να καταφέρει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και μετά το τέλος του συμβολαίου του που είναι σε ισχύ.

Ο Πολωνός άσος έχει δείξει την αξία του με το «καλημέρα» παρότι δεν έχει προλάβει να δέσει στο απόλυτο σε μια ομάδα με πάμπολλα προβλήματα.

Σύμφωνα με την Livesport μάλιστα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» επικοινώνησαν με τον μάνατζερ του έμπειρου χαφ και ξεκαθάρισαν ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν στο ρόστερ του συλλόγου. Επίσης, τονίζεται ότι άμεσα θα υπάρξει και ραντεβού με τον ίδιο τον Κριχόβιακ και είναι δεδομένη η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχει προσωπική επαφή μαζί του για την προοπτική της παραμονής του.

Στην Πολωνία αναφέρθηκε επίσης ότι η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει υπέρβαση για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος και να προσφέρει στον 32χρονο μέχρι και 3 εκατομμύρια ετησίως.

Βέβαια, το πρώτο και… μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση αφορά το status του Κριχόβιακ με την Κράσνονταρ, αφού στη μέση υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, πρέπει να γίνει ξεκάθαρο αν ο Πολωνός θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ, με την Livesport να τονίζει ότι οι σκέψεις παραμονής βασίζονται στον τρόπο που τον έχει «αγκαλιάσει» η ΑΕΚ, στο πρότζεκτ του νέου γηπέδου, στον ηγετικό ρόλο που δεδομένα θα έχει καθώς και στην ποιότητα ζωής στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρο ότι η ΑΕΚ θα ασχοληθεί με τον Κριχόβιακ αμέσως μετά το τέλος των πλέι-οφ και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X