Η γυναίκα που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Στο πλευρό του μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (VIDEO)

Η γυναίκα που είναι τρελά ερωτευμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο - Στο πλευρό του μετά τη δολοφονία της Καρολάιν (VIDEO)

Μία μυστηριώδης γυναίκα βρίσκεται στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για την υπόθεση των Γλυκών Νερών έχει ξεκινήσει. Ο 33χρονος πιλότος ομολόγησε πέρυσι τη δολοφονία της συζόυγου του, Κάρολαϊν Κράουτς σε μία υπόθεση που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης μητέρας του παιδιού του απολογήθηκε για περισσότερες από 10 ώρες. Όπως υποστήριξε, η Κάρολαϊν ήταν βίαιη προς εκείνον, δημιουργώντας τεράστιες αντιδράσεις με την υπεραπιστική του γραμμή.

Ωστόσο όπως φαίνεται έχει βρει μία απροσδόκητη σύμμαχο

Μία μυστηριώδης γυναίκα βρίσκεται έξω από τα δικαστήρια και δηλώνει υπέρ του πιλότου. Όπως υποστηρίζει μάλιστα στην εκπομπή «T-live» νιώθει για εκείνον έλξη ενώ υπογραμμίζει ότι δεν είναι η μόνη.

«Επειδή έναν χρόνο τώρα, του έγινε γνωστή αυτή η μεγάλη υπόθεση τα ης δολοφονίας, το έχω πάρει ζεστά αυτό το θέμα. Είμαι θαυμάστριά, υποστηρίκτριά του. Για να ξεκαθαρίσω, σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται ο φόνος, αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση στον Μπάμπη είναι ότι είναι μία γλυκιά προσωπικότητά του. Παίζει ρόλο η εμφάνισή του, η προσωπικότητά του, όλο του το παρουσιαστικό. Και ποια γυναίκα δεν θα αισθανόταν έλξη γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες είναι ερωτευμένες μαζί του» ανέφερε η γυναίκα.

Όπως υποστήριξε η εν λόγω κυρία, έχει γράψει στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο γράμμα. «Του έχω γράψει ένα γράμμα σε καθαρά ανθρώπινο επίπεδο. Του γράφω πως είναι κρίμα όλα αυτά που γίνανε και ότι δεν είχε καμία πρόθεση, δεν είχε προσχεδιάσει να σκοτώσει την Καρολάιν. Έχω διαίσθηση. Θέλω να του μεταφέρω να βαστάει γερά στη φυλακή και να κάνει κουράγιο. Πιστεύω ότι έπεισε τους δικαστές. Φοβάμαι τα ισόβια, το μάξιμουμ για μένα θα ήταν να μείνει 15 χρόνια και σε δεύτερο βαθμό να βγει τελείως», δήλωσε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως τον έχει συγχωρέσει για το έγκλημα που έκανε.


 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X