Νάπολι: Πανό με μήνυμα «θα σου επιστρέψουμε το κλεμμένο αυτοκίνητο για να… φύγεις» έφτιαξαν οι οπαδοί στον Σπαλέτι (ΦΩΤΟ)

Νάπολι: Πανό με μήνυμα «θα σου επιστρέψουμε το κλεμμένο αυτοκίνητο για να… φύγεις» έφτιαξαν οι οπαδοί στον Σπαλέτι (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί της Νάπολι εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους προς τον Λουτσιάνο Σπαλέτι με ένα καυστικό πανό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νάπολι την φετινή χρονιά δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο τρόπαιο παρότι είχε τις προϋποθέσεις να το καταφέρει αφού βρισκόταν στην κορυφή του πρωταθλήματος λίγες εβδομάδες πριν. Οι οπαδοί της ιταλικής ομάδας εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους προς τον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι με ένα ιδιαίτερο πανό.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός ότι προ μηνών κλάπηκε το αυτοκίνητό του (ένα Fiat Panda με το οποίο είχε αντικαταστήσει λόγω υποψιών τη Mercedes του), βρήκαν την κατάλληλη αφορμή να εκφράσουν τα συναισθήματά τους.

Έτσι, κρέμασαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή για το ματς με την Τορίνο ένα πανό που έγραφε χαρακτηριστικά:

«Σπαλέτι, θα σου επιστρέψουμε το κλεμμένο Panda για να… φύγεις»!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X