Βγαίνει και πάλι μπροστά ο Αγγελόπουλος για τα τηλεοπτικά της Basket League

Βγαίνει και πάλι μπροστά ο Αγγελόπουλος για τα τηλεοπτικά της Basket League
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε ισχυρή παρουσία στον ΕΣΑΚΕ

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα, έγινε μια σημαντική συνάντηση με φόντο την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα για το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού Νίκο Λεπενιώτη και τον Τάκη Τριαντόπουλο του Παναθηναϊκού, συναντήθηκαν με το προεδρείο του ΕΣΑΚΕ για να συζητήσουν τα επόμενα βήματα στα τηλεοπτικά.

Θυμίζουμε ότι με πρωτοβουλίες του προέδρου της ΑΕΚ πριν 2 χρόνια, υπήρξε κεντρική διαχείριση στο πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες είχαν έσοδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Καταλαβαίνει κανείς ότι μπορεί να μην υπήρχε και πρωτάθλημα αν δεν έβγαινε μπροστά ο Μάκης Αγγελόπουλος. Πλέον στο τέλος της φετινής σεζόν, το συμβόλαιο 2 χρόνων που υπήρχε τελειώνει και θα πρέπει να υπάρξει καινούργιο.

Ο διοικητικός ηγέτης της για άλλη μια φορά τάχθηκε υπέρ της κεντρικής διαχείρισης, όμως ζήτησε αυξημένα έσοδα για πρωτίστως για την ΑΕΚ αλλά και για όλες τις ομάδες. Αυτό που εξήγησε για άλλη μια φορά ο Αγγελόπουλος είναι ότι οι ομάδες που δεν συμμετέχουν στην Ευρωλίγκα δεν έχουν από πουθενά εγγυημένα έσοδα, πράγμα που δημιουργεί αθέμιτο ανταγωνισμό. Εκτός αυτού όμως, έχει υπάρξει και το φιάσκο με τα λεφτά από το στοίχημα, πάνω στα οποία βασίστηκαν πολλές ομάδες αλλά τελικά δεν πήραν όλες τις δόσεις που περίμεναν.

Για αυτόν τον λόγο και ως αποκατάσταση της αδικίας, ζήτησε να μεγαλώσει το τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλους, ώστε να υπάρχουν περισσότερα έσοδα για όλες τις ομάδες και φυσικά για την Ένωση, που για να ενταχτεί στην κεντρική διαχείριση, είχε σπάσει το συμβόλαιο της με την Cosmote, χάνοντας τα εγγυημένα χρήματα που είχε να λαμβάνει. Η ΑΕΚ και ο πρόεδρος της, θα συμφωνήσει σε μια κεντρική διαχείριση τριετούς διάρκειας, αρκεί να γίνουν δεκτοί κάποιοι από τους όρους που έθεσε στο τραπέζι, καθώς δεν μπορεί να είναι μόνιμα μπροστάρης σε τέτοιες ενέργειες και παράλληλα να χάνει χρήματα που θα έπαιρνε αν διαπραγματευόταν μόνη της.

Για άλλη μια φορά ο Μάκης Αγγελόπουλος έβαλε το συλλογικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό του ίδιου και της ΑΕΚ, καθώς θεωρεί ότι όσο πιο ανταγωνιστικές είναι όλες οι ομάδες, τόσο ανεβαίνει το επίπεδο του πρωταθλήματος και καλυτερεύουν οι συνθήκες διεξαγωγής του. Φυσικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους 2 αιώνιους που κοιτάνε περισσότερο τον εαυτό τους και μετά την συνολική πρόοδο του πρωταθλήματος.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X