Το Ανόβερο ανακοίνωσε τον Κούνζε με βίντεο με «νταηλίκια» και τάκλιν! (VIDEO)

Το Ανόβερο ανακοίνωσε τον Κούνζε με βίντεο με «νταηλίκια» και τάκλιν! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα ασυνήθιστο τρόπο βρήκε το Ανόβερο για να παρουσιάσει την καινούργια μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα τελευταία χρόνια οι ευρωπαϊκές ομάδες ανακοινώνουν τις καινούργιες μεταγραφές με πρωτοποριακά βίντεο που τραβάνε τα βλέμματα. Το Ανόβερο δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιαν Κούνζε, ο οποίος στις 30 Ιουνίου μένει ελεύθερος από την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Συγκεκριμένα, με την απόκτηση του 23χρονου χαφ, είναι πως το Ανοβερο επέλεξε να φτιάξει ένα ποτ πουρί με σκληρά του μαρκαρίσματα σε αντιπάλους και να τον ανακοινώσει με αυτόν τον τρόπο. Σκηνές που σηκώνει αντιπάλους στον… αέρα, τους τραβάει και τους πετάει κάτω βίαια (με έναν εξ αυτών να είναι Λεβαντόφσκι) αλλά και με «νταηλίκια».

Ένα βίντεο που αν μη τι άλλο προκαλεί εντύπωση για ποιον λόγο το επέλεξε το Ανόβερο, θέλοντας προφανώς να «φοβίσει» τους αντιπάλους του αλλά την ίδια ώρα είναι και διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Φέτος ο Κούνζε μέτρησε 21 εμφανίσεις με 9 κίτρινες κάρτες στην Bundesliga.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X