Λίστα Forbes: Για πρώτη φορά στη δεκάδα ο Αντετοκούνμπο - Μίδας ο Μέσι

Antetokounmpo
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για πρώτη φορά στη δεκάδα της λίστας Forbes μπήκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ενώ ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Παρότι έκανε φέτος ίσως την χειρότερη σεζόν της καριέρας του σε συλλογικό επίπεδο, ο Λιονέλ Μέσι σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών για το 2022, σύμφωνα με το οικονομικό περιοδικό Forbes.

O Αργεντινός σταρ παρότι είδε τον μισθό του να μειώνεται κατά 22 εκατομμύρια δολάρια από την τελευταία του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, εισέπραξε συνολικά για το 2022, 130 εκατομμύρια δολάρια (προ φόρων) σε συμβόλαια και εμπορικές / χορηγικές συμφωνίες, αφήνοντας πίσω τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης από το ΝΒΑ, που σπάει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων σε μία χρονιά (121,2 εκατομμύρια δολάρια).

Τρίτος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 115 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην 10η θέση των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών σε όλο τον κόσμο βρίσκουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σταρ εισέπραξε από τους Μιλγουόκι Μπακ 39,9 εκατομμύρια δολάρια, κέρδισε άλλα 41 εκατομμύρια δολάρια από χορηγούς και κάπως έτσι, με συνολικά έσοδα 80.9 εκατομμύρια δολάρια τρύπωσε μέσα στο Top-10.

Λίστα Forbes: Για πρώτη φορά στη δεκάδα ο Αντετοκούνμπο - Μίδας ο Μέσι

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X