«Ματίας Αλμέιδα και Μάρκο Φαμπιάν θα μπορούσαν να ξανασμίξουν στην ΑΕΚ»

«Ματίας Αλμέιδα και Μάρκο Φαμπιάν θα μπορούσαν να ξανασμίξουν στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένα όνομα από το Μεξικό στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν με τον Ματίας Αλμέιδα.

Όπως είναι λογικό, αρκετά μέσα από την Αργεντινή και το Μεξικό ασχολούνται με την Ένωση και τα πλάνα του νέου τεχνικού της. Ένας από τους παίκτες που συνδέουν την ΑΕΚ είναι τώρα ο Μάρκ Φαμπιάν, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μαζατλάν, στην οποία μέτρησε 12 συμμετοχές με 1 γκολ και 3 ασίστ το τελευταίο εξάμηνο.

«Ματίας Αλμέιδα και Μάρκο Φαμπιάν θα μπορούσαν να ξανασμίξουν στην ΑΕΚ. Υπάρχει επικοινωνία από την Ελλάδα με τον παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από συμβόλαιο έξι μηνών με την Μαζατλάν», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ για τον Μεξικανό άσο.

Ο Φαμπιάν πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην πατρίδα του, ωστόσο αγωνίστηκε για σχεδόν μία τριετία και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, από την οποία αποχώρησε το 2019. Επίσης έχει παίξει σε Γουαδαλαχάρα, Κρουζ Αζούλ, Φιλαδέλφεια Γιουνάιτεντ, Αλ Σάντ και Χουάρες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X