ΑΕΚ: Στον τελικό του πρωταθλήματος η ομάδα Futsal γυναικών

ΑΕΚ: Στον τελικό του πρωταθλήματος η ομάδα Futsal γυναικών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε με 4-1 της Αθηνάς '90 στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίδειξη δύναμης για την ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 4-1 της Αθήνα ’90 στον Ημιτελικό του Women’s Futsal Championship και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τον τελικό του Σαββάτου (14/05).

Οι «κιτρινόμαυρες» έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σημείωσαν 4 τέρματα και πανηγύρισαν τη μεγάλη επιτυχία. Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την επιστροφή της στο θρόνο του γυναικείου futsal κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών, που απέκλεισε τον Αιολικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Χρήστου Χριστόπουλου προηγήθηκε με 3-0 από το ημίχρονο, «σφραγίζοντας» επί της ουσίας την πρόκριση στον Τελικό, ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο β’ μέρος. Τα γκολ του «Δικεφάλου» σημείωσαν 2 η Πλεξίδα και από 1 Αμούργη και Ματζάνα.

ΑΕΚ – Αθήνα ’90 4-1
Σκόρερς: Πλεξίδα (2), Αμούργη, Ματζάνα.
ΑΕΚ (Χρήστος Χριστόπουλος): Μεθενίτη, Ζέκιου, Ματζάνα, Τσούνη, Αμούργη, Μουντανάρη, Πλεξίδα, Πόντσιου, Gjata, Πόλλου, Σταματοπούλου, Κανά, Χριστοφορίδη, Τσελέντη.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X