Ένα ματς είναι, κάντε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ!

Ένα ματς είναι, κάντε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το ΧΡΕΟΣ που έχουν όλοι στην ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, ενώ έχει υστερόγραφα για τη διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεγαλύτερο ζητούμενο για αυτή την ΑΕΚ που παρακολουθούμε φέτος ήταν να καταφέρει να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να είναι στο χέρι της να σώσει ότι σώζεται στη φετινή σεζόν. Το πέτυχε με καλή εμφάνιση, με μία ευρεία νίκη κόντρα σε μία ομάδα όπου έχει δυσκολέψει τους πάντες.

Η ΑΕΚ ωστόσο το βράδυ της Τετάρτης δεν έκανε κανένα κατόρθωμα. Όμως όπως έγραφα και μετά τις νίκες με τον Απόλλωνα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ επί εποχής Γιαννίκη (τότε που ο συγκεκριμένος προπονητής μιλούσε για… αντίδραση και για χαρές στον κόσμο), αυτό είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ για την ΑΕΚ όταν παίζει με αντιπάλους αυτής της δυναμικής.

Πλέον έχουν μείνει δύο ματς για το φινάλε της σεζόν, το εξής ένα! Αυτό με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» το Σάββατο. Η ΑΕΚ έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΕΟΣ απέναντι στον κόσμο της. Να πάει στη Θεσσαλονίκη και να κερδίσει τον Άρη ώστε να πετύχει το μίνιμουμ των στόχων της που δεν είναι άλλος από την έξοδο στην Ευρώπη.

Το κάτι παραπάνω είναι το διπλό στο Χαριλάου

Μπορεί να ακουστεί βαρύ, αλλά είναι η μαύρη αλήθεια. Αν θες να βγεις Ευρώπη, δεν μπορείς να το κάνεις με δύο νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε όλη τη διαδικασία των play off. Διότι μόνο αυτό έχει κάνει προς το παρόν η ΑΕΚ. Και είναι ακόμα ζωντανή και χάρη στην ανικανότητα των άλλων. Χρειάζεσαι λοιπόν κάτι παραπάνω. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το κάτι παραπάνω είναι το διπλό στο Χαριλάου.

Μπείτε μέσα στο γήπεδο, κάντε κατάθεση ψυχής (διότι δεν μπορεί κανένας να περιμένει να μεταμορφωθεί ως δια μαγείας αυτό το σύνολο σε ομάδα), εκμεταλλευτείτε την ποιότητα που έχετε ατομικά, πετάξτε στην άκρη τους ηλίθιους εγωισμούς σας και κάντε αυτό που ΠΡΕΠΕΙ!

ΥΓ: Το πέναλτι ΜΑΡΣ που κάνει ο Κάργας και ο Διαμαντόπουλος το καταπίνει αμάσητο δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι, είναι μία ακόμα μεγάλη απόδειξη ότι αυτός που ασχολείται με τη διαιτησία έχει αποτύχει οικτρά. Λίγες μέρες μετά τη διαιτησία του Βούλγαρου ρέφερι στην Τούμπα και τη διαιτησία του Σλοβένου με τον Παναθηναϊκό, καταγράφηκε αυτό το γεγονός!

Τι να τα κάνω τα κατόπιν εορτής μπινελίκια όταν βλέπεις όλα αυτά τα όργια εις βάρος σου; Να ήταν η φάση του Μάνταλου και να ήταν εντός περιοχής να τον δικαιολογήσω με τα χίλια να μπερδευτεί τον διαιτητή από την Αρκαδία. Αλλά αυτό το χέρι ρε αδερφέ, ΗΜΑΡΤΟΝ! Ή ανίκανος είσαι, ή στημένος! Ότι και από τα δύο και αν συμβαίνει η ΑΕΚ είναι χαμένη, διότι δεν παίρνει αυτό που της αξίζει.

Κανονίστε τώρα στο «Κλ. Βικελίδης» να έχουμε καμία διαιτησία όπως στο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

ΥΓ 2: Ερωτηθείς για το μέλλον του στην ΑΕΚ ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μιλώντας στις κάμερες μετά τη λήξη του ματς είπε τρεις λέξεις: «It is possible». Μακάρι θα συμπληρώσω εγώ. Τέτοιος ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που κάνει δύο τρεις επαφές μάξιμουμ με τη μπάλα όταν την υποδέχεται, παίζει κάθετα και προωθητικά, δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

Ναι είναι πολύ δύσκολη υπόθεση, ναι δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ, ωστόσο πρέπει να γίνει τιτάνια προσπάθεια για να παραμείνει αυτός ο παίκτης και τη νέα σεζόν στην Ελλάδα και να είναι μέλος της ομάδας της «Αγιά-Σοφιάς».

ΥΓ 3: Μιας και αναφέρθηκα στο «Ναό», όλα αυτά που συμβαίνουν στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο τρόπος που στολίζεται το νέο μας γήπεδο μέσα από το οποίο θα λέμε την ιστορία μας είναι πραγματικά συγκλονιστικά. Και είναι πραγματικά κρίμα να μην μπορούμε να τα απολαύσουμε όπως πρέπει λόγω της κάκιστης πορείας της ομάδας.

Άντε να ξεμπερδεύουμε το Σάββατο, να «σφραγίσουμε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ώστε να μπορέσουμε να χαρούμε όλη την αντίστροφη μέτρηση στον απόλυτο βαθμό. Διότι αυτό που θα ζήσουμε, πραγματικά θα είναι αξέχαστο.

ΥΓ 4: Για πρώτη φορά μετά από καιρό, έξω από τα επίσημα του ΟΑΚΑ έβλεπες παιδάκια -μαθητές δημοτικού ή και ακόμα μικρότερα, αγόρια και κορίτσια- να κυνηγούν τους ποδοσφαιριστές για να βγούνε μαζί τους μία φωτογραφία. Ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό που συνέβη και είχαμε να το ζήσουμε καιρό. Και αυτό με μία νίκη επί του ΠΑΣ…

Ας αντιληφθούν όλοι όσο το δυνατό πιο σύντομα ότι όλα αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου της ΑΕΚ και ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να χαμογελάνε και να είναι περήφανα για τον Δικέφαλο, τα χρώματα και τα τρία γράμματα που υποστηρίζουν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X