Ετσι θα κριθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο-Ολα τα σενάρια για ΑΕΚ και Αρη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές

Ετσι θα κριθεί το ευρωπαϊκό εισιτήριο-Ολα τα σενάρια για ΑΕΚ και Αρη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές
Photo Credits: INTIME

Δείτε τους τρόπους με τους οποίους η ΑΕΚ θα μπει στην «OPAP Arena» ως... Ευρωπαία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη της στα φετινά Play Off και τώρα θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να… τελειώσει την υπόθεση Ευρώπη.

Το Σάββατο, η Ενωση αγωνίζεται στο Χαριλάου με τον Αρη και με μία απλή νίκη εξασφαλίζει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, δίχως να τη νοιάζει το τι θα συμβεί την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό.

Ο λόγος που θα συμβεί αυτό

Το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία αφορά τους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει δυο νίκες και η ΑΕΚ μία. Με νίκη η ΑΕΚ κάνει τις νίκες δύο και ισοφαρίζει αυτές που έχει πετύχει εις βάρος της ο Άρης.

Σε αυτή την περίπτωση πάμε στο δεύτερο κριτήριο, το οποίο σχετίζεται με τη διαφορά των γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. Αγαπημένο αποδείχθηκε το 2-1, με το οποίο έχουν λήξει όλες οι αναμετρήσεις. Επομένως, αν η ΑΕΚ νικήσει με ένα γκολ διαφορά η έξοδος στην Ευρώπη θα κριθεί στο τρίτο κριτήριο.

Εδώ πάμε στη θέση που τερμάτισε η ομάδα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Και σε αυτό το κριτήριο η ΑΕΚ υπερτερεί, από τη στιγμή που τερμάτισε 3η και ο Άρης 4ος.

Επομένως, μία απλή νίκη το Σάββατο είναι αρκετή για την Ενωση, έτσι ώστε να τελειώσουν όλα και η ΑΕΚ να μπει στην «OPAP Arena» όντας Ευρωπαία.

Στο σενάριο τώρα που κερδίσει ο Άρης το παιχνίδι, αυτόματα παίρνει αυτός το εισιτήριο της Ευρώπης καθώς θα υπερτερεί της ΑΕΚ και στην ισοβαθμία.

Το σενάριο της ισοπαλίας

Σε περίπτωση ισοπαλίας το βράδυ του Σαββάτου στο Χαριλάου, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Η ΑΕΚ παίζει με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και ο Αρης εκτός έδρας με τον ΠΑΣ. Για να πάρει η ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική το ευρωπαϊκό εισιτήριο πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα στο δικό της παιχνίδι, απ’ αυτό που θα φέρει ο Άρης.

Εν κατακλείδι κερδίζει η ΑΕΚ τον Άρη το Σάββατο και παίρνει αυτή το ευρωπαϊκό εισιτήριο αυτόματα. Αν αυτό δεν συμβεί τότε… μπλέκει!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X