Κριχόβιακ: «Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ, έρχεται και το γήπεδο, εξαιρετικό πρότζεκτ - Όλα είναι πιθανά για του χρόνου»

Κριχόβιακ: «Φανταστική ομάδα η ΑΕΚ, έρχεται και το γήπεδο, εξαιρετικό πρότζεκτ - Όλα είναι πιθανά για του χρόνου»
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για την ΑΕΚ και το μέλλον του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε και στο μέλλον του.

Ο διεθνής Πολωνός μέσος, αποθέωσε την ΑΕΚ σαν κλαμπ, τους οπαδούς της και μάλιστα αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο που θα έχει ο σύλλογος από τη νέα σεζόν.

Όταν, δε, ρωτήθηκε αν θα βρίσκεται και ο ίδιος στην Αγιά Σοφιά τη νέα σεζόν, ως μέλος της ΑΕΚ, απάντησε: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»!

 Αναλυτικά όσα είπε ο Κριχόβιακ στη NOVA

Για την εικόνα του αποψινού αγώνα: «Πάντα όταν κερδίζεις είσαι χαρούμενος, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε απόψε μπροστά στον κόσμο μας γιατί στα τελευταία παιχνίδια ναι μεν παίζαμε καλά αλλά δεν παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη γιατί είμαστε ακόμα στο… παιχνίδι και θα παλέψουμε ως το τέλος για να βγούμε Ευρώπη».

Για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη: «Θα είναι ένα φανταστικό παιχνίδι απέναντι στον Άρη, είμαστε ανυπόμονοι και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για το μέλλον του: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, παίζω ποδόσφαιρο και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα. Βρίσκομαι σε μια φανταστική ομάδα που θέλει να παίξει στην Ευρώπη κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Παίζω μπροστά σε φανταστικούς φιλάθλους, το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο τη νέα σεζόν, οπότε μιλάμε για ένα εξαιρετικό πρότζεκτ».

Τέλος, του έγινε η ερώτηση, θα βρίσκεσαι μέσα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ τη νέα σεζόν; Για να απαντήσει: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X