ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με καλό ματς, κέρδισε εύκολα τον ΠΑΣ και έκανε και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Άρη. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 15 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς του ΟΑΚΑ

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Ουσιαστικά μόνο στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες φάσεις που φάνηκε πως μπορούσαν να απειλήσουν την εστία του. Δεν χρειάστηκε και πάλι να κάνει κάποια δύσκολη απόκρουση. Διαχείριση απαιτήθηκε και την έκανε σωστά και με σταθερότητα.

Λάζαρος Ρότα: Προσπάθησε όσο γινόταν να διαχειριστεί τις δυνάμεις του, διότι ήταν εμφανώς καταπονημένος από τα συνεχόμενα ματς. Και το έκανε με επιτυχία καθώς δεν αντιμετώπισε προβλήματα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά προσπάθησε και να βοηθήσει βγάζοντας συνεργασίες, με ανεβάσματα από την πλευρά του.

Σίμος Μήτογλου: Όσες φάσεις χρειάστηκε να διαχειριστεί στα ανασταλτικά του καθήκοντα, το έκανε με πειστικό τρόπο. Δεν έχασε καμία μονομαχία και όλες τις φορές βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα. Ενώ ακόμα και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, έχασε στο πρώτο ημίχρονο μια πολύ καλή ευκαιρία για να σκοράρει με κεφαλιά.

Γιώργος Τζαβέλλας: Σχετικά εύκολο ήταν το απόγευμα που πέρασε ο στόπερ της ΑΕΚ. Ενεπλάκη σε λιγότερες προσωπικές μονομαχίες σε σχέση με τον Μήτογλου. Αλλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού κράτησε σωστά την θέση του και δεν είχε πρόβλημα.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Με βάση την γλώσσα των αριθμών, ο Πολωνός χαφ ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ. Έδωσε μια ασίστ για το γκολ του Χατζισαφί, ενώ σκόραρε και ο ίδιος για να κάνει το 3-0. Επίσης έχασε και μια ευκαιρία και μάλιστα προς κενής εστίας. Παρόλα αυτά ήταν γενικώς πολύ καθοριστικός παράγοντας στο παιχνίδι της ΑΕΚ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ήταν και πάλι σημείο αναφοράς στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Έβγαλε την περισσότερη «βρώμικη» δουλειά και σε τρεξίματα και σε πίεση και σε κλεψίματα και στο ανασταλτικό κομμάτι γενικώς. Πολλή δουλειά στο παιχνίδι και πάλι.

Εχσάν Χατζισαφί: Ξεκίνησε και πάλι βασικός, αλλά επέστρεψε στην θέση του αριστερού μπακ. Και έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με το οποίο η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Ενώ όσο αγωνίστηκε, ήταν πολύ επιδραστικός στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, με τα ανεβάσματα από την πλευρά του.

Νορντίν Άμραμπατ: Στο ξεκίνημα του ματς ήταν στην κορυφή της επίθεσης. Πολύ γρήγορα όμως στο πρώτο ημίχρονο, μετακινήθηκε στο δεξί άκρο. Και πήρε πολλές πρωτοβουλίες από την πλευρά του, πολλές μπάλες και δοκίμασε και πολλά γεμίσματα μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Σ’ ένα από αυτά κέρδισε το πέναλτι, το οποίο το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ.

Στίβεν Τσούμπερ: Για ακόμα ένα ματς έβγαλε πολλή ενέργεια και πήρε και πολλές προσπάθειες από την πλευρά του. Πέρασε ορισμένες «ξυραφιές» στην αντίπαλη άμυνα, αλλά πρώτα ο Άμραμπατ στο πρώτο ημίχρονο δεν «νίκησε» τον Λοντίγκιν και μετά ο Τάνκοβιτς και ο Κριχόβιακ στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα σε κενό τέρμα. Γενικώς ο Τσούμπερ ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα του ΠΑΣ και έπαιξε και για λίγο ακόμα και φορ.

Λιβάι Γκαρσία: Ξεκίνησε το ματς στα άκρα της επίθεσης, αλλά πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, μετατέθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Και για όσο έπαιξε, ήταν σε ρόλο φορ. Πατούσε περιοχή περισσότερο από τον Άμραμπατ και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το άλμα του και τις σέντρες που ερχόντουσαν. Βρέθηκε τρεις φορές σε θέση βολή, αλλά δεν εκτέλεσε σωστά.

Πέτρος Μάνταλος: Πήρε ξανά θέση στην ενδεκάδα και είχε και δυνάμεις και ενέργεια. Πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε να βοηθήσει με τις επιλογές του την επιθετική λειτουργία. Πιστώνεται ασίστ με την κίνηση που έκανε, στο γκολ του Κριχόβιακ.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Σουηδός παίρνει ως αλλαγή αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και για δεύτερο συνεχόμενο ματς όχι μόνο δεν ήταν αδιάφορος, αλλά φάνηκε αρκετά στο παιχνίδι. Πήρε προσπάθειες και έχασε και τρεις ευκαιρίες για να σκοράρει.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Μπήκε στο γήπεδο κεφάτος και με διάθεση. Είχε θετικές ενέργειες και στο ανασταλτικό κομμάτι, αλλά και στα ανεβάσματά του, τα οποία πάντως δεν ήταν και τόσο πολλά.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μετά από καιρό πήρε χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να πάρει ανάσες ο Κριχόβιακ. Τίμια εμφάνιση και συνεπής σ’ αυτά που έπρεπε να κάνει στην μεσαία γραμμή.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Πήρε λίγα περισσότερα λεπτά σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια. Εξακολουθεί προφανώς να έχει δυσκολίες με το μάτι του και τα προστατευτικά γυαλιά. Προσπάθησε πάντως να μπει σε φάσεις.

Κλεμάν Μισελέν: Μετά από καιρό πήρε χρόνο συμμετοχής και έπαιξε κάτι σαν εξτρέμ. Έβγαλε διάθεση και ενέργεια στο παιχνίδι του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X