Τσούμπερ: «Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο»

Τσούμπερ: «Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Στίβεν Τσούμπερ μετά το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Επειδή είναι συνεχόμενα τα ματς είναι δύσκολο να μπει από το ξεκίνημα όπως θέλεις. Χρειαζόμασταν 15 λεπτά να μπούμε στο ρυθμό. Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση. Μετά δημιουργήσαμε και πετύχαμε περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδι το ότι δεχόμασταν γκολ ήταν η βασική μας αδυναμία. Δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Εχουμε βελτιωθεί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Οσο δεν δέχεσαι γκολ, ξέρουμε ότι με ένα γκολ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μπροστά», τόνισε ο Ελβετός μέσος.

Όσο για τον «τελικό» του Σαββάτου με τον Άρη; «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και τα προηγούμενα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν… τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συμπαγείς όπως σήμερα. Βράχος στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Τέλος, αναφερόμενος στην απόφαση της ΑΕΚ να αγοράσει τα δικαιώματά του από την Άιντραχτ είπε: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ειμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, την Αθήνα και στο όμορφο κλαμπ. Από την πρώτη εβδομάδα υπήρχε συμπάθεια στο κλαμπ κι εμένα. Με την ανανέωση είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X