Οφρυδόπουλος: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό με τον Αρη» (VIDEO)

Οφρυδόπουλος: «Το πιο κρίσιμο παιχνίδι είναι αυτό με τον Αρη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μετά το ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League μίλησε μεταξύ άλλων και για τον «τελικό» με τον Αρη που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του Οφρυδόπουλου στην Cosmote TV

Για το ματς με τον ΠΑΣ:

«Δε σημαίνει ότι δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το πρώτο γκολ μάς δυσκόλεψε ο ΠΑΣ. Μετά άνοιξε το παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που έπρεπε να τους πάρουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης;

«Οι επιλογές μας είναι μετρημένες στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι έτοιμος ο Καρίμ. Εχουμε αυτούς τους δυο παίκτες ως λύση (σ.σ. Γκαρσία και Άμραμπατ). Έπαιξε καλά ο Λιβάι. Είναι οι δυο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Για τη συνέχεια των πλέι οφ και το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο Χαριλάου;

«Φαινόταν ότι θα πάει ως το τέλος τα πλέι οφ. Αυτή η ήττα μας από τον Άρη στο ΟΑΚΑ έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες είναι αυτό. Είναι καλά τα παιδιά. Μπράβο και στα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Το κλίμα το φτιάχνουν τα παιδιά που δεν παίζουν, όχι αυτοί που παίζουν. Θα πάμε το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για εμάς και τον Άρη».

Για τα πέναλτι και ποιος τα εκτελεί;

«Το κακό είναι να μην πηγαίνει κανείς!» (γέλια)

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X