ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο πρώτο ημίχρονο»

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: «Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο πρώτο ημίχρονο»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπήκε αποφασισμένη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Λοντίγκιν.

Η Ένωση δικαιώθηκε στο 39′ με τον γκολ του Χατζισαφί, ενώ στην εκπνοή ο Άμραμπατ με πέναλτι.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ θα πρέπει να διαχειριστεί το προβάδισμά της και να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο α’ 45λεπτο έστω και με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο επίθεσης, με Γκαρσία φορ. Δεν μπορεί και αλλιώς… Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σημαντικές απουσίες και δείχνει κούραση και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι του. Η ΑΕΚ απειλεί, έχει κατοχές, αλλά δεν έφτιαξε τις μεγάλες φάσεις που θα μπορούσε. Τουλάχιστον βρήκε το γκολ να της φύγει το άγχος από την κλάση του Κριχόβιακ και την σοβαρότητα και την συνέπεια του Χατζισαφί. Το πέναλτι ήταν καθαρό, ο Η ΑΕΚ δείχνει ενέργεια, ο Άμπραμπατ έβαλε το γκολ, αλλά ο Διαμαντόπουλος έδειξε πολλά από την στιγμή που δεν δίνει αυτό πέναλτι. Και αυτό δεν προβληματίζει… κανέναν στην ΑΕΚ. Τσούμπερ παίρνει πρωτοβουλίες, αλλά θέλει γρήγορα να καθαρίσει το ματς για να ηρεμήσει και να κάνει διαχείριση. Έχει τελικό το Σάββατο στο Χαριλάου.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Καλό ημίχρονο από την ΑΕΚ, με σωστή αμυντική λειτουργία και καλή δημιουργία φάσεων. Ελυσε την ομάδα η τοποθέτηση του Λιβάι στην κορυφή και η μετατόπιση του Αμραμπατ δεξιά και έτσι πέρασαν στα ψιλά τα γραφικά που συμβαίνουν σε κάθε εκτέλεση πέναλτι. Λογικά, η ΑΕΚ δεν θα έχει πρόβλημα να κρατήσει τη νίκη και στο δεύτερο μέρος να κάνει και μια σχετική διαχείριση, γιατί παίκτες όπως ο Σιμάνσκι δείχνουν στα όρια.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X