«Η ΑΕΚ έχει κάνει την πιο δελεαστική προσφορά στον Αλιέντρο - Τον θέλει και η Μπόκα»

«Η ΑΕΚ έχει κάνει την πιο δελεαστική προσφορά στον Αλιέντρο - Τον θέλει και η Μπόκα»
Photo Credits: INTIME

Αργεντινοί ρεπόρτερ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ροντρίγκο Αλιέντρο μέσω του Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν με τον Ματίας Αλμέιδα.

Όπως είναι λογικό, αρκετά μέσα της Αργεντινής ασχολούνται με την Ένωση και τα πλάνα του νέου τεχνικού της. Ένας από τους παίκτες που συνδέουν την ΑΕΚ είναι τώρα ο Ροντρίγκο Αλιέντρο. Πρόκειται για 31χρονο Αργεντινό χαφ της Κολόν, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Αλιέντρο αγωνίζεται στο κέντρο και τα χαρακτηριστικά του παραπέμπουν περισσότερο σε… οκτάρι παρά σε αμυντικό χαφ.

Όπως λέγεται σε ένα νήμα μέσων της Αργεντινής στο twitter, «Χθες στη Σάντα Φε καταφέραμε να μάθουμε ότι ο Ροντρίγκο Αλιέντρο, ένας παίκτης που ήθελε ο Βέλεθ από τις αρχές του έτους, έχει συμφωνήσει με την Εστουδιάντες».

Ωστόσο, έλαβε απάντηση από έτερο ρεπόρτερ που γράφει: «Υπάρχει ένα πρόβλημα. Τον θέλουν αρκετοί. Η Μπόκα τον γουστάρει με τον Ρικέλμε να τον έχει παρακολουθήει. Η Κολόν δεν θέλει να τον αφήσει να φύγει. Και η πιο δελεαστική προσφορά είναι αυτή της ΑΕΚ από την Ελλάδα καθώς τον ζήτησε ο Ματίας Αλμέιδα».

Ο Ματίας Αλιέντρο έχει αυτή τη σεζόν 16 συμμετοχές με 3 ασιστ όντας ο βασικός χαφ της Κολόν. Συνολικά στην καριέρα του έχει 198 αγώνες με 18 γκολ και 14 ασιστ. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Τουκουμάν (τον πούλησαν 2,5 εκατ. ευρώ), Τσαρίτας και Ιτουθαΐνγκο. Δεν έχει βγει ποτέ από την πατρίδα του.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X