Κρατηθείτε για να μην δακρύσετε: Άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία του ελληνισμού στην «OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Κρατηθείτε για να μην δακρύσετε: Άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία του ελληνισμού στην «OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συγκινητικές στιγμές στο στολίδι της ΑΕΚ καθώς συνεχίζονται οι... εκπλήξεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζονται οι εκπλήξηεις στην «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά»!

Και όπως φαίνεται δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα από το σχέδιο για τις μικρές πλην συγκινητικές λεπτομέρειες γύρω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ που δεν θα είναι απλά ένα γήπεδο. Θα είναι ένα μνημείο του ελληνισμού, των χαμένων πατρίδων.

Σήμερα, άρχισε να ξετυλίγεται, γύρω από τη Θύρα των επισήμων της OPAP Arena η ιστορία του ελληνισμού. Τα ονόματα των πόλεων της Μικράς Ασίας, του Πόντου, της Ανατολής. Όλες οι χαμένες πατρίδες των ανθρώπων που ξεριζώθηκαν από τον τόπο τους. Των ανθρώπων που δημιούργησαν την Ιδέα της ΑΕΚ.

Οι ρίζες μας, οι μνήμες και οι χαμένες πατρίδες μας θα είναι εκεί. Στο νέο μας σπίτι. Στη γη των προγόνων μας και τα άγια χώματά μας.

Δείτε σημερινές εικόνες από την «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά»:

Κρατηθείτε για να μην δακρύσετε: Άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία του ελληνισμού στην «OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) Κρατηθείτε για να μην δακρύσετε: Άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία του ελληνισμού στην «OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

 

Η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει επίσης στο γήπεδό της το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού που θα αποτελεί όταν ολοκληρωθεί χώρο σεβασμού και μνήμης για τους ανθρώπους που ξεριζώθηκαν από τις αλησμόνητες χαμένες πατρίδες έναν αιώνα πριν.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X