Τσέφεριν: «Μπορούν να τιμωρηθούν ακόμα Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους»

UEFA: Ανακοίνωση-βόμβα με απειλές αποκλεισμού για όσες ομάδες συμμετέχουν στη κλειστή Λίγκα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει τιμωρία των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους άφησε με δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στην γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» έδωσε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σε αυτή ο πρόεδρος της UEFA αναφέρθηκε στη νέα μορφή που θα έχει το Champions League, στις δομικές αλλαγές στην διοργάνωση, αλλά και στις συγκρίσεις με την European Super League.
Παράλληλα μεταξύ άλλων, ο ίδιος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν κυρώσεις σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι οποίοι συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανή την European Super League.

«Είναι δυνατό να τιμωρηθεί κάθε σύλλογος. Αποκλεισμός; Φυσικά και είναι δυνατό. Αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η οποία είναι ανεξάρτητη, είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις ποινές. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Και αν σχολιάσω τι λέει ο κόσμος καθημερινά… Διαμαρτύρονται επίσης ότι η UEFA κερδίζει δισεκατομμύρια, ενώ το 93,5% των εσόδων πηγαίνει στους συλλόγους. Πώς το εξηγείτε αυτό; Πιστέψτε με ή όχι, αλλά όλοι οι σύλλογοι αντιμετωπίζονται το ίδιο, είτε είναι από τη Σλοβενία, τη χώρα μου, είτε είναι μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» ανέφερε χαρακτηριστικά στα λεγόμενα του ο ισχυρός άντρα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X