Παίρνει Ντι Μαρία η Μπενφίκα, κινείται και για Γκέτσε

Παίρνει Ντι Μαρία η Μπενφίκα, κινείται και για Γκέτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε συμφωνία με τον Άνχελ Ντι Μαρία για την απόκτηση του, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοικαίρι έχει έρθει η Μπενφίκα.

Ο Ανχελ Ντι Μαρία συμφώνησε να επιστρέψει στην Μπενφίκα, καθώς το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιο του, αναμένεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε πως δεν τίθεται θέμα επέκτασης του συμβολαίου με τον Αργεντινό επιθετικό, ανοίγοντας την πόρτα της εξόδου, ουσιαστικά, στον διεθνή άσο. Να σημειωθεί πως ο 33χρονος άσος είναι κάτοικος Παρισιού από το 2015.

Σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ ο Αργεντινός είναι στις τελικές επαφές με την ομάδα της Λισαβόνας για να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όπου είχε αγωνιστεί από το 2007 έως το 2010, πριν μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης ο νέος τεχνικός των «αετών», Ρότζερ Σμιντ, θέλει να πάρει μαζί του από την Αϊντχόφεν και τον Μάριο Γκέτσε. Ο 29χρονος Γερμανός μέσος είναι έτοιμος να ακολουθήσει τον Σμιντ στη Λισαβόνα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X