Η ΑΕΚ παίρνει σήμερα τον πρώτο «τελικό» για την Ευρώπη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δίνει ακόμα ένα «must win» ματς σήμερα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «πρέπει» για την ΑΕΚ είναι σήμερα πιο μεγάλο από ποτέ.

Η Ένωση έχει φτάσει στην τελική ευθεία της σεζόν. Απομένουν μόλις τρεις αγώνες για το τέλος των πλέι οφ και παρότι έχει μόλις μία νίκη σε αυτό το «μίνι πρωτάθλημα», είναι ακόμα… ζωντανή για την έξοδο στην Ευρώπη μιας και οι αντίπαλοί της αποδεικνύονται «λίγοι». Σήμερα (19:30, CS1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), ο Δικέφαλος υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα παιχνίδι που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει για να συνεχίσει τις μάχες της με Άρη και Ολυμπιακό.

Αυτό θα είναι το 40ο παιχνίδι στη σεζόν για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι έμειναν στο 0-0 και έφτασαν σε βαθμούς τον Άρη, αν και υστερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στην έδρα της η ΑΕΚ έχει τη χειρότερη συγκομιδή από κάθε άλλη ομάδα στα πλέι-οφ, με ένα βαθμό σε τρία παιχνίδια. Είναι η μοναδική χωρίς νίκη εντός έδρας και η μοναδική με δύο ήττες. Μάλιστα, οι έξι εντός έδρας ήττες στο φετινό πρωτάθλημα είναι αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει μετρημένες επιλογές για το σημερινό παιχνίδι. Ένας παράγοντας που τον δυσκολεύει είναι πως πρέπει να διαχειριστεί και την κούραση των παικτών του μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ενόψει των αγώναν με Άρη την Κυριακή και Ολυμπιακό την Τρίτη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να συνεχίσει ο Στάνκοβιτς με τον Ρότα που κάνει καλές εμφανίσει τελευταία να βρίσκεται στα δεξιά και τον Χατζισαφί αριστερά. Το αμυντικό δίδυμο των Τζαβέλλα και Μήτογλου δεν θα αλλάξει ούτε στο παιχνίδι με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Οι Κριχόβιακ και Σιμάνσκι θα αποτελέσουν το δίδυμο του κέντρου και ο Μάνταλος σε ρόλο 10αριού σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ θα χρειαστεί δημιουργία. Οι Τσούμπερ, Γκαρσία και  Άμραμπατ παραμένουν ως η τριάδα της επίθεσης.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Το πλάνο του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο ΠΑΣ, από τη μεριά του, είχε τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες μέχρι την Κυριακή που κέρδισε τον ΠΑΟΚ στους Ζωσιμάδες με μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θέλει τρεις νίκες για να μην βγει τελευταίος, ενώ έχει και αμυδρές ελπίδες για την τέταρτη θέση.

Με αρκετά προβλήματα ταξίδεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα για τον αγώνα με την ΑΕΚ καθώς στους ήδη τραυματίες Κόντε, Μορέιρα και Ποζνάνσκι, προστέθηκαν οι Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ, οι οποίοι αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμού από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σούλης, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από την καραντίνα.

Ο Μεταξάς αναμένεται να παρατάξει τους Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Λιάσος, Καραχάλιος, Στάνκο, Μπρένερ, Σνάιντερ, Κύρκος, Περέα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Αθανασίου, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Εραμούσπε, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Στάνκο, Σιόντης, Κύρκος, Ρίζος, Λιάσος, Μπρένερ, Σνάιντερ, Λώλης, Μίνα και Περέα.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Διαμαντόπουλος, με βοηθούς τους Ψαρρή, Μεϊντάνας και 4ο τον Φωτιά. Στο VAR θα είναι ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X