«Αυτοκτονία» για την Τράμπζονσπορ, αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας - Σκόραρε ο Μπακασέτας (VIDEO)

«Αυτοκτονία» για την Τράμπζονσπορ, αποκλείστηκε από τον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας - Σκόραρε ο Μπακασέτας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ «αυτοκτόνησε» και έμεινε εκτός τελικού Κυπέλλου Τουρκίας.

Η ομάδα των Μπακασέρτα-Σιώπη ηττήθηκε με 4-2 από την Καϊσερίσπορ και με δεδομένο το 1-0 της Τραπεζούντας έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το νταμπλ.

Οι πρωταθλητές με τον Μπακασέτα στη σύνθεση τους, μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 3′ με τον Νουακαέμε, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Πιέστηκαν πολύ μέχρι, αντέξανε μέχρι το ημίχρονο, όμως στο β’ τα δεδομένα άλλαξαν. Στο 48′ ο Μπασάν που είχε μπει στο ματς στην ανάπαυλα, ισοφάρισε με τους γηπεδούχους στο 59′ να φθάνουν στο 2-1 στο 59′.

Η Τράμπζονσπορ δεν το έβαλε κάτω… Έψαξε το 2-2 και το κατάφερε στο 82′ με τον Τάσο Μπακασέτα. Και εκεί που άπαντες πίστευαν ότι οι «μπορντομαβιλέρ» είναι μία ανάσα από τον τελικό, η Τράμπζονσπορ… έπαθε Σίτι. Στο 89′ ο Τιάμ με πέναλτι έκανε το 3-2 για να έρθει ο Μπασάν στο 86′ να διαμορφώσει το τελικό 4-2 και να δώσει το εισιτήριο στους οικοδεσπότες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X