Ρεάλ Μαδρίτης: Δικός της ο Ρίντιγκερ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πλησιάζει στην απόκτηση του Ρούντιγκερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Αντόνιο Ρίντιγκερ.

Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 29χρονος Γερμανός κεντρικός αμυντικός πρέπει να λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των «μερέγχες» αφού τα πάντα πλέον έχουν ολοκληρωθεί ανάμεσα τις δύο πλευρές και υπάρχει απόλυτη συμφωνία.

Ο Ρίντιγκερ μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την Τσέλσι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει άλλους ενδιαφερόμενους συλλόγους (σσ. Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου) και να αποσπά την υπογραφή του. Μάλιστα, η ανακοίνωση αναμένεται να έρθει στο τέλος της σεζόν, σεβόμενοι το γεγονός πως ο Γερμανός έχει ακόμη υποχρεώσεις με τους Λονδρέζους.

Επιπροσθέτως, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει πως το συμβόλαιό του θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026, χωρίς έξτρα οψιόν ανανέωσης, ενώ άνθρωποι μέσα από τη Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώνουν πως πλέον υπάρχει deal.

O Ρίντιγκερ ξεκίνησε την καριέρα του από τη γερμανική Σπέρμπερ, πέρασε από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ, ενώ αγωνίστηκε στη συνέχεια σε Στουτγάρδη, Ρόμα και Τσέλσι. Είναι επίσης 50 φορές διεθνής με την Γερμανία, έχοντας πετύχει 2 γκολ, ενώ στην καριέρα του έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων το Champions League με την Τσέλσι.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X