Προγνωστικά NBA: Με το 2.29 στο Μαϊάμι και 2.10 στην Αριζόνα

Προγνωστικά NBA: Με το 2.29 στο Μαϊάμι και 2.10 στην Αριζόνα

Αναλύσεις και προτάσεις στοιχήματος από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr για τα playoffs του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αγωνιστικό μενού στο ΝΒΑ περιλαμβάνει απόψε τις αναμετρήσεις των Μαϊάμι Χιτ με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και των Φοίνιξ Σανς με τους Ντάλας Μάβερικς, με αμφότερες τις αναμετρήσεις να βρίσκονται στο 2-2.

Ας δούμε όμως την ανάλυση των αναμετρήσεων ξεχωριστά.

Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς

Η πρώτη μάχη της βραδιάς είναι ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, μία σειρά στην οποία έχουν μιλήσει οι έδρες, μιας και οι Χιτ ξεκίνησαν με ένα εύκολο 2-0, για να ακολουθήσει η ισοφάριση της ομάδας από τη Φιλαδέλφεια, στην επιστροφή του Τζόελ Εμπίιντ στην αγωνιστική δράση.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της σειράς έχουν ως εξής:

● Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς 106-92

● Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς 119-103

● Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ 99-79

● Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαϊάμι Χιτ 116-108

Οι Σίξερς έκαναν το 2-2 έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος θύμισε τον “Μούσια” από την εποχή των Χιούστον Ρόκετς, χάρη στους 31 πόντους και 9 ασίστ, την ώρα που οι Χιτ έβλεπαν τον Κάιλ Λόουρι να επιστρέφει μεν στο παρκέ, να είναι εμφανώς δε επηρεασμένος από τον τραυματισμό στο γόνατο του (6 πόντοι, 7 ασίστ, 4 λάθη).

Οι Χιτ μπορεί να έχουν ένα injury report γεμάτο (7 παίκτες, μεταξύ των οποίων οι Τάιλερ Χίρο, Κάιλ Λόουρι και Πι Τζέι Τάκερ), είναι όμως άπαντες σε status “Game time Decision”. Εντός έδρας το Μαϊάμι δεν έχει ηττηθεί στα playoffs και την ίδια ώρα οι Σίξερς δυσκολεύονται αρκετά εκτός έδρας, έχοντας 2/6 νίκες με τη μία από αυτές να έρχεται στην παράταση. Οι Χιτ μπορεί να έχουν προβλήματα, όμως είναι η ευκαιρία τους για να έχουν και πάλι το πάνω χέρι στη σειρά, συνεπώς θα στηριχθεί η νίκη τους με το χάντικαπ στο -5,5 σε απόδοση 2.29 στη Betshop.gr.

Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς

Συνεχίζουμε με τη δεύτερη αναμέτρηση της βραδιάς ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Ντάλας Μάβερικς, σειρά που επίσης βρίσκεται στο 2-2, με τις έδρες να παίζουν μέχρι στιγμής το ρόλο τους. Οι μεν Σανς προηγήθηκαν με 2-0, για να ακολουθήσει η ισοφάριση της παρέας του Λούκα Ντόντσιτς και πλέον η σειρά βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της σειράς έχουν ως εξής:

● Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 121-114

● Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς 129-109

● Ντάλας Μάβερικς – Φοίνιξ Σανς 103-94

● Ντάλας Μάβερικς – Φοίνιξ Σανς 111-101

Οι Σανς δυσκολεύτηκαν πολύ εκτός έδρας κόντρα στους Μάβερικς, η πιεστική άμυνα των οποίων τους ανάγκασε να κατεβάσουν την παραγωγικότητα τους στους 97,5 πόντους. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο εντός έδρας, όσον αφορά το εκτελεστικό σκέλος, μετρώντας 117,2 ανά αγώνα. Ακόμα και στην ήττα από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς στο Game 2, είχαν πετύχει 114 πόντους.

Η λογική λέει, επίσης, ότι μετά από ένα κακό ζευγάρι αγώνων εκτός έδρας με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας, θα ψάξει ένα μίνι ξέσπασμα. Το over 111,5 των Σανς προσφέρεται σε απόδοση 2,10 στη Fonbet.gr και είναι μία επιλογή που αξίζει προσοχής.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket Επιλογές ΝΒΑ:

Μονά:

11/05 – 02:30 – Μαϊάμι Χιτ – Φιλαδέλφεια Σίξερς – 1 (-5,5) σε απόδοση 2,29 στο Betshop.gr με 10 μονάδες

11/05 – 05:00 – Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς – Σανς over 111,5 πόντοι σε απόδοση 2,10 στη Fonbet.gr με 10 μονάδες

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X