ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ Πίρσμαν ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα: Νοκ άουτ Πίρσμαν ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολλά προβλήματα αναμένεται να κατέβει στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστική των playoffs.

Νοκ άουτ για τα εναπομείναντα ματς τέθηκε με θλάση στον προσαγωγό ο Πίρσμαν, πράγμα που σημαίνει πως ο Βέλγος μπακ φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα των Ηπειρωτών στο ματς με τον ΠΑΟΚ (1-0).

Επίσης, εκτός μάχης τέθηκαν οι Γκαρντάβσκι και Ντομίνγκεθ, που αποχώρησαν τραυματίες από το ίδιο παιχνίδι, με τράβηγμα και ενοχλήσεις στον αχίλλειο αντίστοιχα. Ο πρώτος έχει κάποιες ελπίδες για το ματς της Τρίτης με τον Άρη, ενώ ο δεύτερος ίσως προλάβει αυτό με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο.

Λόγω μιας σύσπασης στον τετρακέφαλο δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο Ποζνάνσκι, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Κόντε που προπονείται με την ομάδα αλλά δεν είναι στο 100%. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει τεθεί νοκ άουτ με ρήξη μηνίσκου και ο Μορέιρα, οπότε τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά είναι πάρα πολλά.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X