Τρέλανε... κόσμο με τη σέξι εμφάνισή της η Αθηνά Οικονομάκου (ΦΩΤΟ)

Τρέλανε... κόσμο με τη σέξι εμφάνισή της η Αθηνά Οικονομάκου (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωτιά πήρε το Instagram με την τελευταία φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, εν αναμονή του drop της νέας συλλογής «Project Soma» ανεβάζει συνέχεια φωτογραφίες από διάφορα χρωματιστά outfits.

Αυτή τη φορά η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα total red look, πραγματικά φωτιά. Φορώντας ένα κατακόκκινο πουκάμισο και μία μίνι φούστα στο ίδιο χρώμα, με δύο σέξι πλαϊνά κοψίματα, η Αθηνά πόζαρε στην κάμερα δείχνοντας τα ρούχα της αλλά και τα καλλίγραμμα πόδια της.

Μάλιστα, η Αθηνά συνδύασε το συγκεκριμένο look με ένα ζευγάρι γόβες που είχε την απόλυτη διχρωμία φούξια και κόκκινου. Οι γόβες, πρόσθεσαν ομολογουμένως κι’άλλο sexiness στο look της Αθηνάς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X