Αντσελότι: «Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελικό»

Αντσελότι: Πέμπτος γρηγορότερος... 50άρης στην ιστορία της Premier League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά την ήττα από την Ατλέτικο με 1-0 στο ντέρμπι της Μαδρίτης, ο Κάρλο Αντσελότι, μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων η προετοιμασίας για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ, στις 28 Μαΐου.

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ είπε πως θα… αλλάξει την ομάδα του στους αγώνες με την Λεβάντε (12 Μαΐου) και την Κάντιθ (15 Μαΐου) πριν από τον μεγάλο τελικό στο «Stade de France», αλλά και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με την Μπέτις, στις 22 Μαΐου.

«Έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τον τελικό και να ανακτήσουμε όλους τους παίκτες. Τώρα, αυτήν την εβδομάδα δεν μπορούμε να δουλέψουμε πολύ με δύο παιχνίδια, αλλά θα κάνουμε σωματική και τακτική δουλειά.

Οπως συνήθως, τίποτα το ιδιαίτερο. Αυτήν την στιγμή, το καλύτερο είναι να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες. Νομίζω ότι αυτοί που έπαιξαν λιγότερο, θα παίξουν με την Κάντιθ και με την Μπέτις, λίγο πολύ θα είναι η ομάδα που θα παίξει τον τελικό», εξήγησε ο Αντσελότι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X