Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Πέιν

Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του Πέιν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλίψη έχει σκορπίσει στο χώρο του παγκοσμίου μπάσκετ η είδηση θανάτου του Έιντριαν Πέιν.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έπεσε νεκρός σε ηλικία 31 ετών από πυροβολισμό στη Φλόριντα, με ένα σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το «FOX35» της Φλόριντα, στο βίντεο ακούγεται η μητέρα του Πέιν να φωνάζει για βοήθεια, η οποία στη συνέχεια μιλούσε με την άμεση δράση: «Παρακαλώ βοηθήστε με, πυροβόλησε το παιδί μου. Δεν ξέρω την διεύθυνση, τον πυροβόλησε, πέθανε, παρακαλώ βοηθήστε με».

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Πέιν

Η αστυνομία του Ορλάντο έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του Λόρενς Ντόριτι, ο οποίος σκότωσε τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν.

Ο Πέιν σε ηλικία 31 ετών έπεσε νεκρός στο Ορλάντο ύστερα από πυροβολισμούς και βύθισε σε πένθος την μπασκετική κοινότητα.

Οι αστυνομικές αρχές του Ορλάντο, λοιπόν, έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου δράστη, Λόρενς Ντόριτι, που συνελήφθη για τη δολοφονία του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X