ΑΕΚ: Οι χαμηλές πτήσεις του Τσούμπερ και οι σκέψεις του Αλμέιδα

ΑΕΚ: Οι χαμηλές πτήσεις του Τσούμπερ και οι σκέψεις του Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, από τα πλέον σημαντικά γεγονότα στην ΑΕΚ την προηγούμενη εβδομάδα – ίσως και τους τελευταίους μήνες, που μόνο αρνητικές ειδήσεις προκύπτουν – αφορούσε την ενεργοποίηση στην οψιόν αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ από την Αιντραχτ Φρανκφούρτης, έναντι 1,6 εκατ. ευρώ.

Είδηση που χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από την πλειοψηφία των φίλων της Ενωσης, που βλέπουν στο πρόσωπο του Ελβετού έναν παίκτη από το πάνω ράφι, που μπορεί να αναπτύξει ηγετικό ρόλο στην ΑΕΚ του μέλλοντος.

Ετσι, μόνο τυχαία δεν ήταν η ειδική αποθέωση που του επιφυλάχθηκε πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Κατά την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων, αλλά κυρίως την ώρα της αναγγελίας των 11άδων, οι φίλοι της ΑΕΚ επεφύλαξαν ενθουσιώδη υποδοχή στον Τσούμπερ. Στο άκουσμα του ονόματος του ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και παρατεταμένο χειροκρότημα, δείχνοντας την εκτίμηση τους για τον διεθνή άσο που θα συνεχίσει με τα «κιτρινόμαυρα» για την επόμενη τριετία.

Διαβάστε περισσότερα για τις χαμηλές πτήσεις του Τσούμπερ

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X