Κλοπ για σχόλια Γκουαρντιόλα: «Ούτε καν όλο το Λίβερπουλ δεν μας θέλει πρωταθλητές»

Κλοπ για σχόλια Γκουαρντιόλα: «Ούτε καν όλο το Λίβερπουλ δεν μας θέλει πρωταθλητές»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Άστον Βίλα (10/5, 22:00).

Ο Γερμανός προπονητής απάντησε στις ατάκες του Γκουαρδιόλα λέγοντας πως ούτε καν ολόκληρο το Λίβερπουλ δεν θέλει να κατακτήσουν το πρωτάθλημα οι «Reds», ενώ επιπλέον αναφέρθηκε σε όσα είπε μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, στη μάχη του τίτλου, αλλά και στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Τσέλσι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

Για τα όσα είπε ο Γκουαρδιόλα σχετικά με το ότι η Λίβερπουλ δεν έχει ιστορία την Premier League:

«Ως προπονητές πάντα επηρεαζόμαστε από έναν αγώνα και τα όσα έχουν συμβεί σε αυτόν. Κι εγώ είχα αυτήν την εμπειρία πρόσφατα. Μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ είπα «έπαιξαν όπως έπαιξαν και έμειναν στην 5η θέση». Δεν θα το ξαναέλεγα τώρα. Μου φαινόταν σωστό εκείνη τη στιγμή, αλλά ήταν λάθος. Ήταν το πως ένιωθα εκείνη τη στιγμή. Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο σεβασμό για τον Κόντε, για όσα κάνει, για το πως οργανώνει τις ομάδες του.

«Δεν ξέρω ακριβώς σε τι κατάσταση ήταν ο Πεπ. Είχε ήδη αποκλειστεί από το Champions League, άρα μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ενώ ταυτόχρονα, είχε περάσει και η Λίβερπουλ και σκέφτεσαι “έπαιξαν με τη Βιγιαρεάλ και εμείς με τη Ρεάλ”. Και έτσι λες αυτά που λες. Και είχε δίκιο. Όπως εγώ είχα δίκιο όταν είπα ότι η Τότεναμ έμεινε 5η, έτσι και ο Πεπ είχε δίκιο ότι έχουμε πάρει μία Premier League σε 30 χρόνια. Αλλά, δεν έχω ιδέα αν μας υποστηρίζει όλη η χώρα. Δεν νιώθω έτσι όταν παίζουμε εκτός έδρας, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Μάλλον ο Πεπ ξέρει περισσότερα..».

Για την ατάκα του Ισπανού ότι όλη η χώρα θέλει την Λίβερπουλ πρωταθλήτρια:

«Ναι, εδώ στο Λίβερπουλ πολύς κόσμος θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αλλά ακόμα κι εδώ είναι μάλλον το 50%, γιατί το άλλο μισό της πόλης (σ.σ. Έβερτον) δίνει άλλη μάχη».

Για τη μάχη του τίτλου και αν είναι ακόμα μέσα σε αυτήν η Λίβερπουλ:

«Δεν ξέρω αν είπα στους παίκτες μου ότι είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου επειδή είναι εμφανές. Και οι δύο έχουμε τρία ματς ακόμα να δώσουμε, αυτό που με νοιάζει είναι να κάνουμε τρεις νίκες. Γιατί θα πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε;»

Για το ματς με την Τότεναμ:

«Κάναμε ένα αρκετά καλό ματς απέναντι σε μία απίστευτα οργανωμένη ομάδα. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε τέλειοι εξαιτίας του κομματιού της σεζόν στο οποίο βρισκόμαστε τώρα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε, ας αρχίσουμε από εδώ».

Για τον τελικό Κυπέλλου με την Τσέλσι:

«Εάν νικήσουμε την Τρίτη την Άστον Βίλα θα μας βοηθήσει, αν όχι, έχουμε τέσσερις ημέρες να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Σε έναν ιδανικό κόσμο, τους νικάμε όλους. Θα πρέπει να απαντήσουμε. Η μόνη μας ελπίδα να κατακτήσουμε πράγματα είναι να κερδίσουμε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X