Μπλιντ: «Το γκολ του Παυλίδη ίσως με στοιχειώνει για λίγο καιρό» (VIDEO)

Μπλιντ: «Το γκολ του Παυλίδη ίσως με στοιχειώνει για λίγο καιρό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εφιάλτες φαίνεται πως έχει δημιουργήσει στον Ντάλεϊ Μπλιντ ο Βαγγέλης Παυλίδης με το γκολ που σημείωσε στο κυριακάτικο 2-2 του Άγιαξ με την Άλκμααρ, όπου άφησε τα πάντα ανοικτά τη μάχη του τίτλου στην Ολλανδία.

Ελλείψει βασικών παικτών κυρίως στην άμυνα ο άλλοτε άσος του Άγιαξ υποχρεώθηκε να παίξει κεντρικός αμυντικός. Ήταν καλός στο α’ ημίχρονο, ωστόσο στο β’ μέρος φέρει ευθύνη στο γκολ που σημείωσε ο Έλληνας άσος με αποτέλεσμα να τον στοιχειώνει. Και αυτό δεν συνιστά εκτίμηση, αλλά τα όσα υποστήριξε ο ίδιος μετά το ματς.

Συγκεκριμένα, ο Παυλίδης ήταν ο παίκτης που στο 62′ ισοφάρισε σε 1-1 για την Άλκμααρ. Εκμεταλλεύτηκε ωραία σέντρα από αριστερά και με καλοζυγισμένη κεφαλιά βρήκε δίχτυα. «Θα έπρεπε τουλάχιστον να είμαι κοντά στον Παυλίδη στη φάση του 1-1, σκόραρε πολύ εύκολα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπλιντ.

«Τώρα μπήκαμε πάλι σε μπελάδες στη μάχη του πρωταθλήματος, αυτό γκολ ίσως με στοιχειώνει για λίγο καιρό», φέρεται να δήλωσε ακόμη ο έμπειρος αμυντικός.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X