Ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών του Survivor που οδήγησε στην εκδίωξη Κατσαούνη (VIDEO)

Παίκτρια Survivor έσπασε τη συμφωνία με Ατζούν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το Σάββατο το βράδυ γίνεται χαμός με το Survivor μετά το σοβαρό επεισόδιο που είχε ο Γιώργος Κατσαούνης με τον Τάκης Καραγκούνια, το οποίο μάλιστα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις χθες όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τιμωρείται και πρέπει να αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Η ποινή αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, καθώς ήταν αρκετοί αυτοί που ήθελαν το ίδιο να συμβεί και με τον Άρη Σοϊλέδη λόγω των παραπτωμάτων που έχει υποπέσει στο πρόσφατο παρελθόν.

Η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, το πρωί της Δευτέρας στο Open και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωϊνιάτικα διαλεύκανε κάπως το τοπίο, αποκαλύπτοντας ποιος είναι ο όρος στο συμβόλαιο των παικτών πάνω στον οποίο πάτησε η παραγωγή του Survivor για να διώξει τον «τσακατσούκα».

Όπως είπε λοιπόν υπάρχει όρος στο συμβόλαιο των παικτών ότι εάν απειλήσουν την ακεραιότητα συμπαίκτη τους αποβάλλονται από το παιχνίδι. Κάτι που σημαίνει οτι αποχώρησή του είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τους όρους του συμβολαίου.


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X