Κύπελλο Ελλάδος: Από 21.478 εισιτήρια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό

Κύπελλο Ελλάδος: Από 21.478 εισιτήρια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτό τελικά το αίτημα του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για περισσότερα εισιτήρια κι έτσι πηγαίνουμε για τελικό με σχεδόν 50.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είχαν ζητήσει εξ αρχής στη σύσκεψη με την ΕΠΟ να λάβουν από 22.000 εισιτήρια ενόψει του τελικού της 21ης Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχε υπάρξει καταρχήν συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Στη συνέχεια όμως, η αστυνομία έκανε λόγο για 17.000 εισιτήρια σε κάθε ομάδα (ήταν το μίνιμουμ όριο των φιναλίστ), κάτι όμως που είχε βρει αντίθετες και τις δύο ομάδες, καθώς θεωρούσαν πως δεν συντρέχουν λόγοι για να δημιουργηθούν τόσο μεγάλες “νεκρές” ζώνες στο ΟΑΚΑ.

Εν τέλει, στη νέα σημερινή σύσκεψη που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Σταδίου και στην οποία πήραν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή οι δύο φιναλίστ, μαζί με την ΕΠΟ και την Αστυνομία, αποφασίστηκε να δοθούν περισσότερα εισιτήρια. Συγκεκριμένα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα πάρουν από 21,478 “μαγικά χαρτάκια” για τους φιλάθλους τους, ενώ 5.504 εισιτήρια θα πάνε για τις ανάγκες της Ομοσπονδίας.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X