Ρωσία: Έντυσαν παιδιά νηπιαγωγείου «τανκς»

Ρωσία: Έντυσαν παιδιά νηπιαγωγείου «τανκς»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη και αθώα παιδάκια γίνονται όργανα προπαγάνδας στον καιρό του πολέμου. Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν παιδιά σε νηπιαγωγείο της Ρωσίας να είναι ντυμένα είτε ως μαχητικά αεροσκάφη, είτε ως φαντάροι και νοσηλευτές του ρωσικού στρατού, είτε ως τανκς. Όλα αυτά, σε παρέλαση μαζί με τις δασκάλες τους, στο προαύλιο του νηπιαγωγείου, για την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα.

Ένα αγοράκι, το οποίο ηγείτο της πομπής και το οποίο είναι ντυμένο σαν ρωσικό τανκ, έφερε πάνω του το λευκό σύμβολο «Ζ» στο μπροστινό μέρος, ένα κοινό χαρακτηριστικό των στρατιωτικών οχημάτων της Μόσχας που συμμετέχουν στον πόλεμο στην Ουκρανία. Τουλάχιστον άλλα δύο παιδιά ήταν ντυμένα τανκς διακοσμημένα με το αστέρι του σοβιετικού Κόκκινου Στρατού.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ομιλία του κατά τη σημερινή επέτειο για την Ημέρα της Νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας για να κηρύξει επίσημα τον πόλεμο στην Ουκρανία, που θα του επιτρέψει να κινητοποιήσει περισσότερες δυνάμεις, ή τουλάχιστον να ανακοινώσει μια μικρότερη νίκη σε πόλεις, όπως η Μαριούπολη, όπου οι Ουκρανοί μαχητές δίνουν την ύστατη μάχη κατά των ρωσικών δυνάμεων.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X