Super League: Τέσσερα γκολ σε επτά αγώνες!

Super League: Τέσσερα γκολ σε επτά αγώνες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

“Κλαίνε” η Premier League, η Primera Division και η Bundesliga.

Εντάξει, προφανώς και δεν περίμεναν αυτό για να… κλάψουν, αφού υπάρχουν άλλα πολύ σοβαρότερα ζητήματα, αλλά οπωσδήποτε δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι την αγωνιστική που πέρασε στη Superleague είχαμε μία απόλυτη κακοποίηση του ποδοσφαίρου.

Να ήταν το άγχος των ομάδων που “καίγονται” για βαθμούς; Να ήταν ο κυνισμός κάποιων που απλά δεν ήθελαν να χάσουν; Να ήταν η αδιαφορία και το αίσθημα αγγαρείας που επικρατεί στην πλειονότητα των ομάδων στα πλέι άουτ; Πιθανώς να πρόκειται για έναν συνδυασμό όλων των παραπάνω, χωρίς να αγνοούμε βέβαια και τα θέματα ποιότητας που προφανώς υφίστανται κι αυτά.

Αγωνιστικές με λίγα τέρματα έχουμε δει κι άλλες φορές μέσα στη σεζόν. Το “βατερλώ” του περασμένου Σαββατοκύριακου όμως δεν έχει προηγούμενο. Όχι μόνο για φέτος, αλλά συνολικά την τελευταία τριετία που οι ομάδες της Superleague μειώθηκαν στις 14.

Απόλλων Σμύρνης-Λαμία 0-0, Ατρόμητος-Ιωνικός 0-1, Παναιτωλικός-Βόλος 0-0, ΟΦΗ-Αστέρας 1-0, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 1-0, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 0-0 και Άρης-Ολυμπιακός 0-1.

Σε επτά ματς δηλαδή της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ και 6ης των πλέι άουτ είχαμε τρία παιχνίδια που δεν μπήκε ούτε γκολ και άλλα τέσσερα ματς που σημειώθηκε μόλις από ένα τέρμα! Απίστευτο κι όμως… ελληνικό. Εντάξει, υπήρχαν και αγώνες που το σκορ θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Στο Αγρίνιο για παράδειγμα χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες κυρίως από τον Παναιτωλικό. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αστόχησε σε πέναλτι. Αλλά… that’s football, αυτοί είναι αστάθμητοι παράγοντες που υφίστανται πάντα και σε όλους τους αγώνες και δεν μπορούμε να μιλάμε με “αν”.

Τα τέσσερα τέρματα λοιπόν που σημειώθηκαν αυτή την αγωνιστική, αποτελούν ένα άτυπο αρνητικό ρεκόρ, ξεπερνώντας τα εννιά γκολ της 24ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας. Οι υπόλοιπες με τα λιγότερα γκολ φέτος ήταν η 16η με 11 και η 25η μαζί με την 5η των πλέι οφ (4η πλέι άουτ) που είχαν από 12. Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ της τριετίας ήταν τα μόλις έξι γκολ που είχαν σημειωθεί πέρυσι την 6η αγωνιστική των πλέι οφ/5η των πλέι άουτ. Κι εκεί είχαμε τρεις “λευκές” ισοπαλίες, αλλά και δύο ματς που σημειώθηκαν από δύο γκολ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X