Τον... φόβο να έχουν - Η εξήγηση για τα ανεξήγητα στο Άρης - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κέρδισε (0-1) τον Άρη και… πάγωσε το Χαριλάου!

Μία αφύσικη συνθήκη πριν από το Αρης - Ολυμπιακός για την εξέλιξη των ελληνικών πλέι-οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το να είσαι μετά Χριστόν προφήτης και να κάνεις αφ’ υψηλού κριτική εκ των υστέρων, κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο είναι εύκολο. Ανέξοδο. Ασφαλές. Δεν έχει τον παραμικρό κίνδυνο, ούτε κόστος. Είσαι αραχτός και περιμένεις.

Δοκάρι και μέσα; Γράφεις για μάγκες.

Δοκάρι και έξω; Γράφεις για… δάγκες.

Το δύσκολο, το τίμιο, το μπεσαλίδικο είναι να έχεις το θάρρος να μιλήσεις από πριν. Να κρούσεις καμπανάκι συναγερμού. Να κρούσεις κώδωνα κινδύνου. Να ενημερώσεις όταν κάτι μη φυσιολογικό συμβαίνει ή πάει να συμβεί

Το διαδίκτυο γέμισε από ξυπνητζήδες που περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (ώστε να είναι 100% σίγουρο) για να ξεσπαθώσουν και να ρίξουν χολή, που για μία ακόμα φορά ήταν το μόνο Μέσο, που έκανε το δημοσιογραφικά αυτονόητο.

Ποιο ήταν αυτό; Να υπογραμμίσει μία αφύσικη συνθήκη πριν από ένα κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη των ελληνικών πλέι-οφ. Να υπογραμμίσει μία παράλογη στοιχηματική τάση που υπήρχε στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα για τα απίθανα που συνέβαιναν για το Άρης – Ολυμπιακός 

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X