Η ΑΕΚ ήταν καλή για 60 λεπτά, τώρα τελικός με ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΑΕΚ ήταν καλή για 60 λεπτά, τώρα τελικός με ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Από τη στιγμή που η ΑΕΚ απέφυγε τα χειρότερα γενικώς, στον ΠΑΣ αρχίζουν και τελειώνουν προς τα παρόν τα πάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κακά τα ψέματα, είναι άλλη κατάσταση με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει τον Άρη κι άλλη αν ο Άρης είχε κερδίσει. Τι ειπώθηκε εδώ λοιπόν; Το αυτονόητο. Πως εκεί που όλοι όσοι αντιμετώπισαν τον ΟΣΦΠ ως τώρα έπαιξαν με τη κανονική του ομάδα, όπως και η ΑΕΚ, απέναντι στον Άρη θα είχαμε ένα σχήμα όχι απλά πειραματικό, αλλά που δε θα είχε καμιά σχέση με οτιδήποτε έχουμε δει από τον ΟΣΦΠ φέτος στο πρωτάθλημα. Στο μυαλό κάθε λογικού ανθρώπου αυτό συνιστά μια ιδιαιτερότητα που σαφέστατα θα μπορούσε να είχε παίξει σημαντικό ρόλο. Στο ματς κι ευρύτερα στις ισορροπίες για την Ευρώπη.

Δεν αλλάζει το γεγονός πως η ΑΕΚ ας πούμε αντιμετώπισε τη κανονική άμυνα της ομάδας του Μαρτίνς και ο Άρης ούτε καν τη δεύτερη στην ιεραρχία σύνθεση της.

Ούτε μπορεί να περάσει απαρατήρητο πως κυμάνθηκαν οι αποδόσεις στο στοίχημα, δηλαδή βασικά πως εκτίμησαν οι μπουκ τις προϋποθέσεις του ματς, βάσει των επιλογών που θα βασιζόταν ο ΟΣΦΠ.

Δείτε περισσότερα για την απόδοση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και το ματς με τον ΠΑΣ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X