ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Η κριτική των 14 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το πάλεψε το ματς με τον ΠΑΟ, αλλά έμεινε στην ισοπαλία 0-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ:

Tσίτσαν Στάνκοβιτς: Είναι γεγονός πως δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια σπουδαία απόκρουση. Παρόλα αυτά όσες φάσεις χρειάστηκε να διαχειριστεί, το έκανε σωστά και με σταθερότητα.

Λάζαρος Ρότα: Στα ανασταλτικά του καθήκοντα πήγε καλά. Αντιμετώπισε σωστά τις περισσότερες φάσεις από την πλευρά του και έκανε και καλύψεις. Ωστόσο με την μπάλα στα πόδια έδειχνε να μην έχει σιγουριά. Πάντως στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού ανέβηκε αρκετές φορές από την πλευρά του και προσπάθησε να περάσει μπάλες στην περιοχή.

Σίμος Μήτογλου: Βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες που χρειάστηκε να δώσει με τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού. Ενώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, κρατούσε σωστά την θέση του στον χώρο ευθύνης του. Ήταν ελάχιστες οι φάσεις που δεν διαχειρίστηκε σωστά.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έδωσε και αυτός πολλές προσωπικές μονομαχίες με τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού. Στο πρώτο ημίχρονο χρεώθηκε με υπερβολικά φάουλ και με τραβηγμένη κίτρινη κάρτα και αυτό τον έκανε να χάσει λίγο την συγκέντρωσή του. Έχασε κάποιες φορές την θέση του και κάποιες φάσεις τις διαχειρίστηκε λάθη.

Μιλάντ Μοχαμάντι: Επέστρεψε και πάλι στην βασική ενδεκάδα, αλλά δεν είχε καθόλου σιγουριά στις κινήσεις του. Ούτε στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ούτε στον τρόπο που προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά την ομάδα με τα ανεβάσματα από την πλευρά του. Με εξαίρεση δυο καλά περάσματα στην περιοχή στο πρώτο ημίχρονο.

Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ: Αυτή την φορά πήρε έναν ρόλο περισσότερο επιτελικό και ελεύθερο πίσω από τον φορ και μπροστά από τα δυο αμυντικά χαφ. Πήρε μπάλες στα πόδια του, είχε ορισμένες καλές προσωπικές ενέργειες, αλλά μέχρι εκεί. Ξόδεψε πολύ περισσότερη ενέργεια στο πρέσινγκ ψηλά και αυτό του στέρησε ανάσες στο δημιουργικό κομμάτι.Έχασε πάντως μια καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ και πιθανότατα και του ματς. Έκανε τα πάντα. Εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, με πολλά χιλιόμετρα, πολύ πάθος και ορισμένα πολύ καίρια κλεψίματα στην μεσαία γραμμή. Πολλές φορές φαινόταν σαν να κρατάει μόνος του όλο το κέντρο της ΑΕΚ.

Εχσάν Χατζισαφί: Ξεκίνησε βασικός και σε ρόλο χαφ στην μεσαία γραμμή. Επί της ουσίας περισσότερο δίπλα στον Σιμάνσκι σαν δίδυμο αμυντικών χαφ. Έβγαλε δουλειά στην μεσαία γραμμή. Βοήθησε πολύ σ’ ‘όλους τους τομείς. Είχε και ένα πολύ καλό σουτ στο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Πάντως σε φρεσκάδα η ΑΕΚ χρειάστηκε κάτι περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, εξ ου και αντικαταστάθηκε.

Νορντίν Άμραμπατ: Έπαιξε και πάλι κατά συνθήκη φορ, αλλά χωρίς επί της ουσίας ποτέ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Είναι αλήθεια πως έτρεξε πολύ, μόχθησε πολύ, αλλά στο επιθετικό κομμάτι ελάχιστες από τις προσπάθειες έγιναν ουσιαστικά απειλητικές. Ήταν γενικώς φλύαρος και κράτησε πολλές φορές την μπάλα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε.

Στίβεν Τσούμπερ: Ξεκίνησε το ματς πολύ καλά και με έβγαλε και ενέργεια και διάθεση. Επίσης είχε δυο εξαιρετικές προσωπικές ενέργειες. Και γενικώς στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού φάνηκε αρκετά. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο, έδειχνε να βγαίνει από το κλίμα του ματς, παρόλο που μέχρι και το τέλος, προσπαθούσε να πάρει πρωτοβουλίες.

Λιβάι Γκαρσία: Είτε παίζοντας από το δεξί άκρο της επίθεσης, ήταν παίζοντας ως σέντερ φορ σε σημαντικό κομμάτι του παιχνιδιού, είχε διάθεση και προσπάθησε να βοηθήσει. Ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του ματς, ήταν αυτός που βρέθηκε δυο φορές σε φάση για να εκτελέσει, αλλά την μια έκανε σουτ πάνω στον τερματοφύλακα του ΠΑΟ και την δεύτερη πάνω στα σώματα αμυντικών.

Πέτρος Μάνταλος: Η πρώτη κίνηση από τον πάγκο. Μπήκε για να δώσει ενέργεια αλλά και πρωτοβουλίες στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Το πρώτο το έκανε, το δεύτερο όχι με τόσο μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, επιστρέφοντας από τραυματισμό. Με εξαίρεση μια λάθος ενέργεια, γενικώς προσπάθησε να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Η τελευταία κίνηση από τον πάγκο. Δεν έπαιξε και πάλι πολύ και δεν πρόλαβε να κάνει και πολλά πράγματα. Με εξαίρεση ένα σωστό άνοιγμα μιας επίθεσης της ΑΕΚ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X