Εμπαπέ: Η Ρεάλ δίνει τα... ρέστα της - Προσφέρει 5ετές με συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ το χρόνο!

Εμπαπέ: Η Ρεάλ δίνει τα... ρέστα της - Προσφέρει 5ετές με συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ το χρόνο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, κάτι το οποίο σημαίνει πως νομοτελειακά πρέπει να προχωρήσει και σε ορισμένες οικονομικές θυσίες.

Βλέποντας πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πρόθυμη να παραχωρήσει μέχρι και το 100% των δικαιωμάτων της εικόνας στον ίδιο τον Γάλλο αστέρα, οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να νερώσουν το κρασί τους και να πλησιάσουν την πρόταση των Παριζιάνων προκειμένου να ολοκληρώσουν το deal.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Γαλλία, η Ρεάλ είναι έτοιμη να κάνει μια τεράστια υποχώρηση και να μεταβιβάσει πάνω από το 60% των image rights στον 23χρονο επιθετικό, ποσοστό δηλαδή που δεν έχει παραχωρήσει ποτέ ξανά σε ποδοσφαιριστή της στο παρελθόν.

Ακόμα και στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, η Βασίλισσα κράτησε (έστω) το 40% των image rights και άφησε τα υπόλοιπα στον Πορτογάλο, ξεκλειδώνοντας έτσι τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια στρατηγική που φαίνεται να λειτουργεί και για την απόκτηση του Μπαπέ, αφού βάσει των ίδιων δημοσιευμάτων οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών βαίνουν καλώς και όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία αποτελεί απλώς θέμα χρόνου!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X