Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Αλμπάνη

Απόλλων Λεμεσού - ΑΠΟΕΛ 3-2: «Αγκαλιά» με το πρωτάθλημα η ομάδα του Αλμπάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια «ανάσα» από το πρωτάθλημα είναι ο Απόλλων Λεμεσού!

Η ομάδα των Χρήστου Αλμπάνη, Τάσου Αυλωνίτη και Χάρη Μαυρία νίκησε στο «Τσίριο» τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ με σκορ 3-2 και είναι «αγκαλιά» με το τέταρτο πρωτάθλημα τους και πρώτο μετά από 16 χρόνια. Ο Απόλλωνας «έσπασε» αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών (οκτώ ισοπαλίες – μια ήττα) και διεύρυνε τη διαφορά του από τους δεύτερους «κιτρινομπλέ» στους τέσσερις βαθμούς (55-51), δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

O Γιάννης Πίττας άνοιξε το σκορ στο 20′ μετά από ασίστ του πρώην επιθετικού του Άρη, Νικολάς Ντιγκινί και στο 30΄ο Χάρης Μαυρίας έκανε το 2-0 με το πρώτο του γκολ μετά τον Αύγουστο του 2013. Ο νεαρός Στατσίας μείωσε το σκορ στο 61′ ο Τζάνγκα στο 72′ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 76′ ο Οκριασβίλι μείωσε σε 3-2, το οποίο έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο σκόρερ Χάρης Μαυρίας αγωνίστηκε για 78 λεπτά, ο δανεικός εξτρέμ από την ΑΕΚ, Χρήστος Αλμπάνης έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Τάσος Αυλωνίτης ήταν εκτός αποστολής.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X