ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Η ΑΕΚ έχει την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί – Δεν απειλεί»

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Η ΑΕΚ έχει την μπάλα, αλλά μέχρι εκεί – Δεν απειλεί»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Παναθηκαϊκό στο πρώτο μέρος, αλλά της έλειψε η καλή τελική πάσα μπροστά από την εστία του Μπρινιόλι, ενώ παράλληλα στάθηκε άτυχη στο δοκάρι του Χατζισαφί.

Στην επανάληψη, η Ένωση καλείται να διατηρήσει τη συγκέντρωσή της και να φτάσει στη νίκη που τόσο χρειάζεται.

Τραγική διαιτησία του ρέφερι Γιουγκ που τα… βλέπει όλα πράσινα και έχει εξοργίσει τους ανθρώπους και τον κόσμο της ΑΕΚ.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ έχει την μπάλα, έχει τη διάθεση και λόγω κόσμου, έχει και ενέργεια, αλλά δεν βρίσκει τον τρόπο να φτιάξει μεγάλες φάσεις. Ότι καλό έκανε στο α’ ημίχρονο δεν έχει παραχθεί από οργανωμένο σετ παιχνίδι και αυτό αναδεικνύει το πρόβλημα της ΑΕΚ, η οποία παρόλα αυτά έχει πάρει το κέντρο με Χατζισαφί και Σιμάνσκι συν τον Κριχόβιακ, αλλά μέχρι εκεί. Τσούμπερ-Γκαρσία δεν έχουν βοηθήσει, ο Άμραμπατ τρέχει ακατάπαυστα, αλλά αυτό δεν φέρνει ουσία για μία ΑΕΚ που ψάχνει το γκολ. Ο ΠΑΟ παίζει μαζικά άμυνα, δεν φτιάχνει, δεν απειλεί και πολλές φορές παίζει με τελευταίο παίκτη τον Ιωαννίδη κάτω από την σέντρα. Είναι πολύ-πολύ δύσκολο ματς για την ΑΕΚ και το β’ ημίχρονο θα είναι περισσότερο με τον Γιοβάνοβιτς να βολεύεται και με το Χ. Η είσοδος του Μάνταλου και νωρίς δείχνει επιτακτική.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Θα μας τρελάνει αυτός ο περίεργος διαιτητής. Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ, με απίστευτη προστασία και αβάντα στον Παναθηναϊκό. Αν αφήσεις όλα τα άλλα στην άκρη, η κάρτα στον Βιγιαφάνες που θα ήταν αποβολή είναι μαρς στο φινάλε και όμως τη μάσησε. Απίστευτος τύπος, δείγμα του απίθανου Κλάτενμπεργκ. Αγωνιστικά, η ΑΕΚ είναι καταφανώς ανώτερη, αλλά λείπει ο επιθετικός και αυτό είναι πρόβλημα. Περιμένω μια έμπνευση από κάποιον κλασάτο της επίθεσης, για να ανοίξει το «πράσινο» ταμπούρι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X