Super League 2: Προβάδισμα για άνοδο ο Λεβαδειακός μετά το διπλό στη Βέροια

Super League 2: Προβάδισμα για άνοδο ο Λεβαδειακός μετά το διπλό στη Βέροια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έγινε αφεντικό για την άνοδο ο Λεβαδειακός. Με το «διπλό» (0-1) έφυγαν από τη Βέροια οι Βοιωτοί με αποτέλεσμα να αποκτήσουν το πάνω χέρι για επιστροφή στα… σαλόνια. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 58ο λεπτό ο Πολέτο.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή στη Λιβαδειά, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η ομάδα η οποία θα επικρατήσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι θα σφραγίσει εισιτήριο για τη στη Super League 1, ενώ η ηττημένη θα έχει δεύτερη ευκαιρία σε μπαράζ με τη Λαμία.


Πιο καλό ήταν το ξεκίνημα της Βέροιας στην αναμέτρηση. Η «βασίλισσα του Βορρά» μπήκε πιο επιθετικά και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δύο καλές φάσεις, η μία ήταν μεγάλη. Στο 4’ ο Πασάς έστειλε την μπάλα λίγο έξω μετά τη σέντρα του Γιακουμάκη και την παρέμβαση του Πεταυράκη που του έστρωσε με το κεφάλι. Στο 10’ ο Μούργος έκανε επικίνδυνη σέντρα-σουτ και ο Μάρκοβιτς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ. Ενδιάμεσα, η προσπάθεια των φιλοξενούμενων με τον Μυτίδη (6’) έμεινε ημιτελής.

Ακολούθησε ένα διάστημα δίχως κάποια αξιοσημείωτη φάση, αλλά με τη Βέροια να έχει την μπάλα στα πόδια. Μάλιστα, το ποσοστό έφτασε στο 59%-41%, ενώ το παιχνίδι άρχισε να γίνεται πιο σκληρό. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι, με την μπάλα να βρίσκει στον αγκώνα του Πεταυράκη έπειτα από γύρισμα του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή, αλλά το χέρι ήταν κολλητό στο σώμα. Οι Βοιωτοί είχαν κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τους τον Μυτίδη στο πρώτο μέρος, με κορυφαία φάση να είναι η κεφαλιά στο 41’, με την οποία έστειλε την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βελλίδη.

Ισορροπημένη η αναμέτρηση στο ξεκίνημα του β’ μέρους, το οποίο ήταν διαφορετικό συγκριτικά με το α’. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός, ο οποίος συνέχισε την ίδια συνταγή επιθετικά, κατάφερε να «τρυπήσει» την αντίπαλη άμυνα. Οι ρόλοι άλλαξαν και ο Μυτίδης ανέλαβε να βγάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά και βρήκε με κάθετη τον Πολέτο, ο οποίος εκτέλεσε στο 58’ τον Βελλίδη.
Το παιχνίδι είχε ραφτεί πλέον στα μέτρα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να προστατέψουν το 0-1. Ουσιαστικά, δύο φάσεις έφαγαν μέχρι το φινάλε.

Μια με τον Πασά έπειτα από αντεπίθεση στο 70’, ενώ δύο λεπτά μετά ο Γιακουμάκης έφυγε επικίνδυνα στην κόντρα, αλλά κλείστηκε και δεν κατάφερε να απειλήσει. Από τη στιγμή που πέρασε ο Λιάγκας (82’) ώστε να παίξει ο Λεβαδειακός με τρεις κεντρικούς αμυντικός, το ματς «έσβησε». Οι μαζεμένες αλλαγές των δύο ομάδων ευνόησαν τον Λεβαδειακό, ο οποίος πέτυχε μια μυαλωμένη νίκη και πολύ σημαντική νίκη.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X